Dacia Duster Eksik Yonleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan boxeralfa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,647

boxeralfa

Kamp II
Hiçbir araç mükemmel değildir. Hepsinin eksi puanları mutlaka vardır. Kullanan kişilerden, aracın eksi yonleri konusunda bilgi alabilirmiyiz.
Eksi yonler tabiki kullanıcılar arasında farklılık gosterebilir.

Otomobil ve kendi sınıfındaki araçlara gore araçlara gore sert bir altyapısı olması.
Diğer dizellere göre araç içerisinde biraz daha fazla gürültü olmasını ve izolasyonun iyileştirilmesinin faydalı olacagını düşünüyorum.
Otomatik vites seceneği olmaması.

Etiketler
Ynt: Dacia Duster Eksik Yonleri

Almadan önce her tarafını incelemiştim , dediğiniz gibi artı eksi kişiye göre değişir , benim için eksik tarafları kontağı kapatınca farların sönmemesi , araba yürüyünce kapıları kitlememesi, dış sıcaklık göstergesinin olmaması , double din dvd navigasyon olmamasıydı, navigasyon haricinde hepsini hallettim şöyleki kapı kitleme olayını açtırdım, farlar için far sensörü taktırdım, dış sıcaklık için dikiz aynasını değiştirip hem iç sıcaklık hem dış sıcaklık + pusula + aynada geri vites camera görüntüsü elde ettim duble teybide yakında takıcam yani bana göre eksik yok artık

Arabanın eksiğinden ziyade üretim hattının eksikleri var gibi geldi bana.
Arada bir çürük yumurta üretip bunu gözden kaçırıyorlar sanki. Okuduklarımdan öyle anladım.

Burdan takip ettiğim kadarıyla gelen sesler olsun sorunlar olsun ,genelde her araçta aynı yerlerde olduğundan aradabir araçta demek yanlış olur, mesala camdan gelen gıcırtı her araçta vardı neyin yaptığını bulduk hallettik , direksyondan gelen lakırtı bı kısmı halledildi, egzostan gelen ıstık sesi her araçta var

Suleyman abimin dedigi gibi bircok eksigi imkanlarimiz dahilinde hallettik.
Ben kapi ici bagaj komple tabana 3 kat yalitim yaptirdim. Ama lastikler 30 binden sonra cok sertlesti ses yapiyo.
Goodyear Efficentgrip SUV alicam. Yarin 40bin bakimina griyorum.

Bu arada şu egzos sesi gündeme getirilmeseydi keşke ben farkında değildim , şimdi yapıyormu yapmıyormu derken sürekli kulağımda ıslık sesi :-\ :-\

Koltuklar 30 yıl öncesindeki Kahvehane sandalyeleri gibi... Yalıtım sıfır....

Makyaj yapılırken, dış görünüşe yonelik değilde bu tür eksiklikler kapatılmalı bence.

Ses yalıtımı için ne kadar zaman ve para harcadınız?
Aracın sertliği içinde bir takım uygulamalar yapılabilirmi acaba?

Motoru mercedesinde kullandığı motor. 4 çeker sistemi Nissan'ın kullandığı sistem.
Daha ne olsun. Orası burası dandikmiş, Şu bu özellik yokmuş, olmayıversin. Ne kadar ekmek o kadar köfte :smiley:

Yani ... Kullananların bu konuda bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum , almayı düşünenlerde bunları takıyorsa 80 e 100 çıksınlar o özelliklerde olur hazırda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR