Dacia Duster Chip Tuning

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,189

ümiterkan

Zirve
Yer
Rize
349 Euro'ya Dacia Duster 4x4 Chip Tuning uygulaması

143Hp Güç ve 321NM Tork

big_35736209r8p.jpg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-yeni-dacia-duster-1-5-dci-110-hp-4x4-race-chip-pro-tuning-ile-35736209/detay

Buda Dacia Duster 4x2 için Chip uygulaması

85HP'den 107HP güç elde etme

big_35619469mjr.jpg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-race-chip-chiptuning-dacia-duster-1-5-dci-85-hp-racechip-ile-1-35619469/detay?

Bu da farklı iki yer
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-dacia-duster-1-5-dci-86ps-racechip-pro-ile-110hp-282nm-tork-31595372/detay?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-dacia-duster-1-5-dci-tak-kullan-performans-beyin-chip-tuning/detay?

Etiketler
Ynt: Dacia Duster Chip Tuning

Chip olayı çok mantıklı yakıtı düşürüp tork'u arttırıyor...Kendi binek aracımda var...

Eğer taktırmak isterseniz sahibinden.comdaki bu fiyatlar yüksek geldi...Offroad yarışçısı Nihat KESKİN bey almanyadan getirdiği chip lerden bilgi alın derim...Her marka turbodizel araçlar için getirtiyor...

0532 211 21 80

Doğru ve tecrübeli uygulama şart ben yanlış bir uygulama ile bir araç ziyan ettim yakıtın % 30 yakıt artışı da cabası

4x4 Duster'ı alır almaz hemen gidip chip uygulaması yaptıran ve lastiklerini büyüten bir arkadaşımız var forumda. Ama henüz yazı yazmadı. Üyelik adı Hakan2842 olması lazım. Hakan Bey'in tecrübelerinden istifade etmeyi istiyoruz . Umarım bizi izliyordur ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11651.msg785943#msg785943

ümit bey neden dacia duster başlıklı konu altında tecrübelerimi paylaştım burdada bahsedim ,aracıma perfrmans yazılımı uygulattım aracımda yaklaşık 20 pc yakın bir güç artışı oldu bu artış dinamometrede ölçüldü.Duster den önceki araçlarımdada yazılım kullandım hiç bir olumzuz yanını görmedim garanti konusunda ise sevislerin yazılım olduğunu anlayacak bir program va araçları yok sadece fabrikada tespit edilebildiğini duydum.Ayrıca pover box uygulamasının yazılım kadar sağlıklı bir güç artışı yapmadığını biliyorum.aracımın gaz tepkileri ve gücü çok değişti tavsiye ederim.

hakan2842' Alıntı:
ümit bey neden dacia duster başlıklı konu altında tecrübelerimi paylaştım burdada bahsedim ,aracıma perfrmans yazılımı uygulattım aracımda yaklaşık 20 pc yakın bir güç artışı oldu bu artış dinamometrede ölçüldü.Duster den önceki araçlarımdada yazılım kullandım hiç bir olumzuz yanını görmedim garanti konusunda ise sevislerin yazılım olduğunu anlayacak bir program va araçları yok sadece fabrikada tespit edilebildiğini duydum.Ayrıca pover box uygulamasının yazılım kadar sağlıklı bir güç artışı yapmadığını biliyorum.aracımın gaz tepkileri ve gücü çok değişti tavsiye ederim.
Hakan bey Selam;
Bu uygulamayı nerede yaptırdınız yardımcı olurmusunuz? Antalya'da ikamet ediyorum, burada açıkçası kim yapar nasıl yapar bir fikrim ve kimseye de güvencim yok maalesef.
Siz denemiş ve memnun kalmış birisi olarak yardımcı olursanız sevinirim...
İyi akşamlar
C.C.

Arkadaşlar bu chip tuning olayı artık daha profesyonel yapılıyo. İlk zamanlarda aşırı güç vs. ayağına motoru eline alan çok oldu. Ama şu ana ekotuninglerle, stage 1 düzeyine %20 güç artışı sağlamak mümkün. Ortalama piyasası da 500 ile 800 TL arasında değişiyo.
Ancak chip yaptırdığınızda, bu işin arkasında duran firmaları (bu işi kurumsal yapan çok kişi var artık) tercih edin.

Ortalama 600 TL'ye Duster DCI 109 hpyi, 130 hp 270 tork
85 hp'yi de 105 hp 245 torka yükseltiyorlar.

youngsun' Alıntı:
Arkadaşlar bu chip tuning olayı artık daha profesyonel yapılıyo. İlk zamanlarda aşırı güç vs. ayağına motoru eline alan çok oldu. Ama şu ana ekotuninglerle, stage 1 düzeyine %20 güç artışı sağlamak mümkün. Ortalama piyasası da 500 ile 800 TL arasında değişiyo.
Ancak chip yaptırdığınızda, bu işin arkasında duran firmaları (bu işi kurumsal yapan çok kişi var artık) tercih edin.

Ortalama 600 TL'ye Duster DCI 109 hpyi, 130 hp 270 tork
85 hp'yi de 105 hp 245 torka yükseltiyorlar.
Antalya da yapan yer varmı acaba tavsiye edeceğiniz ?

Bu güç ve tork artışının, düz ve uzun yolda tek kişi kullanımında yakıtı nasıl düşüreceğini anlamıyorum.
Birisi açıklanabilirsiniz?
Yani atıyorum uzun yolda 2500 devirde 5.viteste 100'le gidiyor olsun.
Motorun gücünü artırınca yine 2500 devirde 5.viteste 100'le gitmeyecek mi?
Yani güç artınca 1800 devirle 100'le gidecek değil hoş?

Hakikaten birisi açıklayabilirmi yakıtın düşmesi sistemini?

yazılımı değiştirilmiş arabada yakıt düşüşü olur sebebi ise;
2500 devirde araç 100 km ile gideceğine 110 km ile gidecek. haliyle biraz tasarrufunuz olacak.
fakat yapılan bu yazılım aracınızın turbo basıncı ile alakalı bir durum aslında.
dizellerde turbo çok erken dolup çok kısa sürede maksimum seviyeye geldiği için yapılan bu yazılım ile aracınızın turbosunu fazlasıyla yormuş olursunuz.
benzinli turbolarda ise sıkıntı olmaz.

mossin nagant' Alıntı:
yazılımı değiştirilmiş arabada yakıt düşüşü olur sebebi ise;
2500 devirde araç 100 km ile gideceğine 110 km ile gidecek. haliyle biraz tasarrufunuz olacak.
fakat yapılan bu yazılım aracınızın turbo basıncı ile alakalı bir durum aslında.
dizellerde turbo çok erken dolup çok kısa sürede maksimum seviyeye geldiği için yapılan bu yazılım ile aracınızın turbosunu fazlasıyla yormuş olursunuz.
benzinli turbolarda ise sıkıntı olmaz.
mantıklı şeyler söyleyin , 2500 devirde 100 km giderken 110 çıkabilmek için şanzımanın değişmesi lazım yazılımla olacak iş değil o

Hocam duz mantikla anlasilsin diye yazdim bunu zaten.
Az yakitla veya ayni yakitla daha fazla kazanç icin yapilan turbo basinc ayari, hava yakit
Karisimi gibi oynamalar ile tork ve beygir gucu artisi saglaniyor.

Yine mantıksız bir saptama turbo basıncıda yazılımla değişmez turbonunun büyümesi lazım , ben karışmıyorum yeni bir polimiğe doğru gidiyoruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri