Dacia Duster 2.el (ikinciel)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,492

ümiterkan

Zirve
Yer
Rize
Arkadaşlar, Değerli dostlar, Değerli Duster severler,

Bu başlık 2.el Duster almak isteyen veya Duster aracını satmak isteyenler için referans bir sayfa olsun. Örn: Alınık Duster, Satılık Duster

2.el Dacia Duster araçlarını kaça alıp yada kaça sattıklarını veya satmaları gerektiklerini yazarak bir piyasa değeri oluşmasına yardımcı olalım. Araçlarımız değerinde satılsın veya alınsın.

Dacia Duster aracını satmak isteyen forumun ilan kısmına aracını koyabileceği gibi bu başlık altında da ilanını koyarak 2.el Dacia Duster almak isteyenlere kolay ulaşabilsin.

2.el bir Dacia Duster alırken nelere dikkat edilmeli ?, hangi pakette ne olmalı ?, full donanımlı olması için neler olmalı ? full+full Dacia Duster ne demektir ? vb. gibi soruların cevap bulduğu bir yer olsun. Vatandaş 2.el bir Dacia Duster alırken kazıklanmasın, aracında fiyatına göre neyin olması gerektiğini bilsin.

Başlığın Dacia Duster kullanıcılarına faydalı olması dileğiyle. :smiley:

Ynt: Dacia Duster 2.el (ikinciel)

teşekkürler ümit hocam.yine güzel ve faydalı bir başlık açmışsınız...

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Başlığı açmamın nedeni; aracıma çok talipli var şu sıralar :smiley: üstelik satılık ilanı da herhangi bir yere koymadım, verdiğim fiyatı fazla bulanlara diğer araçlarda şu yok filan demeye başladım, vatandaş Duster'da verilen fiyata nelerin olması gerektiğini bilmediği için doğru düzgün kıyas yapamıyor. Bakalım her an herşey olabilir ;)

ümiterkan' Alıntı:
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Başlığı açmamın nedeni; aracıma çok talipli var şu sıralar :smiley: üstelik satılık ilanı da herhangi bir yere koymadım, verdiğim fiyatı fazla bulanlara diğer araçlarda şu yok filan demeye başladım, vatandaş Duster'da verilen fiyata nelerin olması gerektiğini bilmediği için doğru düzgün kıyas yapamıyor. Bakalım her an herşey olabilir ;)
eh normaldır artık duster seni kesmez daha profesyonel bir araç lazım sana artık :D

DUSTER=ÜMİTERKAN oldu, artık başka araçta alsanız ,duster evin önünde durmalı bence ikinci araç olarak.
sizin yorumlarınız sayesinde benim gibi yüzlerce kişi duster sahibi olmuştur :smiley: :smiley: :smiley:

devit3' Alıntı:
DUSTER=ÜMİTERKAN oldu, artık başka araçta alsanız ,duster evin önünde durmalı bence ikinci araç olarak.
sizin yorumlarınız sayesinde benim gibi yüzlerce kişi duster sahibi olmuştur :smiley: :smiley: :smiley:
Faydalı olabildiysek ne mutlu bize sevgili devit3, inanın internetten bulup beni arayıp soru soran o kadar çok kişi oldu ki, Duster sayesinde birçok kişi ile bir gönül bağımız oluştu, hatta konuştuğum kişilerin söylediklerine göre fanlarımız bile varmış :smiley: bunlar insanı gerçekten mutlu ediyor. Araç konusuna gelirsek Duster'ı satsam da araç olarak Duster dışında başka bir araç almayı düşünmüyorum, düşünmedim. Tabii ki Duster dışında daha profesyonel araçlar var ama Duster bize fazlasıyla yetiyor da artıyor. Aracı satarsam ev alabilirim belki.

Suzuki al ümiterkan suzuki. Hemi de eskisinden olsun ki caponcular mutlu olsun. ;D ;D ;D

Değerli Arkadaşlar, bugün 2011 model 4x4 110hp Laureate 1.5dCi Dacia Duster aracımı 46.000TL'ye sattım. Alan kişi satmam için çok ısrarcı oldu. Pazarlık yapmadan her hangi bir yere aracı göstermeden aracı teslim aldı. Kısaca çok hızlı oldu. :smiley: Araçsız olarak artık aranızdayım. İnşallah hayırlı olur.

Referans olması açısından; Aracım en dolu paketti, siyah renkli, deri paketli, 4 hava yastıklı, Klimalı, ESP ve ASR özellikli, Krom paketli, Cd+Mp3'lü, sayamadığım birçok özelliği olan eksiksiz bir paketti, bununla beraber aracın tamponlarında dodik dediğimiz çamurluk korumaları ve çamur atmasını engelleyen paçalıklar vardı, ek olarak aracı kendi orjinal teybi ve Michelin M+S lastikleriyle verdim. Aracı alan arkadaş bu aracı arazide kullanmayı pek düşünmediğinden daha önce almış olduğum BFG AT lastikleri başka bir Duster kullanıcısının yeni lastikleri ile değiştirdim, aldığım Michelin lastikleri ise sattığım araca taktım.

Hayırlı olsun ümiterkan; iyi fiyat. Ev almaktan söz etmiştin, ev almanı öneririm.

Hayırlısı olsun 46000 tl çok iyi fiyata satmışsınız gerçekten.
En kısa zamanda allah cc yenisini nasip eder inşallah.. :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Ynt: Ynt: Dacia Duster 2.el (ikinciel)

ümiterkan' Alıntı:
Teşekkürler olgun hocam, evet ev planım var öncelikli olarak.

Elini çabuk tut ümit; yakın gelecekte piyasaların durumu şimdiki gibi olmayabilir. Yeni yeni olaylar çıkabilir. Nedeni de, önümüzdeki bir-iki yıllık zaman zarfında çeşitli seçimlerin olması. Bu tabloda herkes bir oyun peşinde... Ortak kanaat de, faizlerin şimdiki düzeyinde "kalmayabileceği...."

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR