Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)
Gezenbiliri kurduğumuzdan bu yana tertiplediğimiz 4.cü kortej ve ben hepsine de katılma mutluluğuna sahip oldum.Güzel yurdumun bu en büyük bayramına katılan tüm dostlara kucak dolusu selamlar , teşekkürler.
böyle güzel bir AİLE nin içinde olmak çok ama çok gurur vericiydi..sizlerin varlığı bu güzel ülke için hala geleceğimizin umut dolu oluşunun en büyük göstergesi..arabanın kornasına sonuna kadar basıp o MÜTHİŞ BAYRAĞIMIZI sallarken defalarca gözlerim doldu, koltuklarım kabardı...hepinizin yanından geçerken ve bizi izleyen insanların çoşkularını gözlerinde gördüğümde işte budur dedim...HEPİNİZİN YÜREĞİNE SAĞLIK...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE......
ejdereristi' Alıntı:
böyle güzel bir AİLE nin içinde olmak çok ama çok gurur vericiydi..sizlerin varlığı bu güzel ülke için hala geleceğimizin umut dolu oluşunun en büyük göstergesi..arabanın kornasına sonuna kadar basıp o MÜTHİŞ BAYRAĞIMIZI sallarken defalarca gözlerim doldu, koltuklarım kabardı...hepinizin yanından geçerken ve bizi izleyen insanların çoşkularını gözlerinde gördüğümde işte budur dedim...HEPİNİZİN YÜREĞİNE SAĞLIK...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE......
Çok güzel ,keyifli ve coşku dolu bir Cumhuriyet Bayramı korteji oldu.Bu günlerde çok ihtiyacımız olan bu duyguları bize yaşatan bu organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkürler.Feridecim arkadaşlığın için sana ayrıca teşekkürler.Fotoğrafları en kısa zamanda atıcam.