mesajımı yazdıktan sonra bende merak ettim ve usa forumlarında bunu aradım, anladığım kadarı ile herkes bu arızanın recall sonrası belirdiğini söylüyor ve bundan da şikayetçi olan sayısı çok. parça değişimi ile çözebilen sayısı da az, kaldı ki orada bile 880$ gibi rakamlardan bahsediyorlar.
çoğu kişi aynı zamanlar N23 sonrası bu problem ile yüzleşmişler.
bu forumun 6. sayfasında problemi çözdüğünü söyleyen bir mesaj var, ona da bir bakın derim.
Service 4WD System - Trouble Code C140F - Page 5 - Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum
sanırım bir sayfa öncesinde de bir kişi aracın bütün recall larını silmiş ve eski haline getirmiş, sonrasında da arıza kalmamış.
FCDM yi aküyü boşa çıkartma ile resetlemesi işe yaramıyormuş okuduğum kadarı ile. ayrıca bir sürü parça değişimi yapıp sorunu çözemeyen de var.
transfer case değişimi için ne kadar istediler sizden?
4Low a aracı aldığınızda kitleme yapıyor mu?
2008 Jeep Grand Cherokee - Transfer Case Motor Replacement- Pawlik Automotive Repair, Vancouver BC
başka bir servis önerisi özel servis olarak veremeyeceğim çünkü en donanımlı yer Davut usta nın mekanı, ben de bakımlarımı orada yaptırıyorum.
benim tavsiyem öncelikle mengerler e bir aracı götürün, yetkili serviste bir bakılsın (geri çağırmalarla ilgili yakın zamanda bir konu açıldı, mengerler i orada tavsiye ediyorlardı). kontrol ettirin ve durumu anlatın, hatta N23 meselesini de ısrarla söyleyin, eğer bir çözümleri yok ise yeniden araştırmak lazım forumları.
diğer yandan ankara da büyük özel servisler daha var, akgün aydın ve hmc oto, bunlara da telefon ile bir danışın, belki farklı bir bilgileri vardır.
gelişmeleri da paylaşırsanız fikir alış verişine devam ederiz.