Çok Acil Tavsiyeye İhtiyacım Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abtarim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,920

abtarim

Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir...
Arkadaşlar sonunda gözümü karartıp 66.000 Km. 2004 Vectramı sattım. Bu sabah Eskişehirden İstanbula geldim ve iki Grand Vitaraya baktım.

1. Araç : Grand Vitara JLX-AL AT, 2008 Model ve 20.000 Km., Hasar kaydı yok. Fiyat: 48.500 TL

2. Araç : Grand Vitara JLX-AL AT, 2009 Model ve 30.000 Km., Hasar kaydı yok. Fiyat: 51.000 TL

Tavsiye İhtiyacım:

1. Gönlüm düşük kilometrede ve fiyatı da uygun olan 2008 Model aracı almaktan yana. Ancak 2009 modelde de arkada Disk Fren bulunuyor; 2008 modelde arka tekerler de Kampana var. Ayrıca 2009 modelde benim ve satıcının tam bilemediği bazı değişiklikler yapılmış. Pahalı olanı alacak gücüm de var. Sizce hangisini seçmeliyim ?

2. Baktığım araçların ikisi de Anadolu Yakasında, Hangi Ustaya Baktırmalıyım ???

Bu araçlardan birine yarına kadar karar vermeliyim, tavsiyelerinize acilen ihtiyacım var.

Etiketler
Ynt: Çok Acil Tavsiyeye İhtiyacım Var

senın kafan 2009 a yatıyor 30000 kmde cok bır km degıl aracı bostancı sanayınde grand oto var ahmet ve battal usta onlara goster ellerınden geldgınce sana yardımcı olurlar

gokhan5234' Alıntı:
senın kafan 2009 a yatıyor 30000 kmde cok bır km degıl aracı bostancı sanayınde grand oto var ahmet ve battal usta onlara goster ellerınden geldgınce sana yardımcı olurlar

İmdadıma öyle bir yetiştin ki Allah razı olsun. Hemen aradım Grand Otodan Ahmet Ustayla görüştüm. Yanlış anlamadıysam 2009'un ilk yarısından sonra 6 kalemede iyileştirme yapmışlar, 2009'u tavsiye etti. İnşallah pazartesi baktırmaya götüreceğim. Onayı verir ise olay biter.

Ayrıca 2009 makyajlı kasa olmalı....Daha tatlı...
syg.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri