almirsen
Şener Almir Şen
cj motorlarında distribitörün içine su kaçmasını nasıl engelleriz ? mekanik ateşlemeden elektronik ateşlemeye döndürsek bi faydası olur mu...?
onu ben de düşündüm tarık abi ve de işe yarayacağını düşünüyorum,en kısa zamanda yapacam.Ama problem derin su geçişlerinde gene nüks edecek... şu an için en iyi çözüm elektronik ateşleme gibi gözüküyor.Fikirler için çok teşekkür ederim.bull' Alıntı:würth ün mum spreyi de işinizi çözer wd 40 gibide buharlaşmaz daha kalıcıdır yada motorun alt kısmını sert bir plastik örtü ile kapatabilirsiniz böylece motora çamurda sıçramaz
silikonu biz 3 ay oldu ince bir tabaka olarak sürdük buji kablularını ateşleme kablolarını sürdükten sonra taktık şu ana kadar bi sorun yaşamadık dispiratör birçokkez su içinde kaldı araç içeri içine su bile aldı bi sorun yaşamadık sökmek gerektigindede zaten bi sorun olmaz benzinle çıkar silikonalmirsen' Alıntı:WD-40 günlük çözüm yanlış anlamadıysam. ben kalıcı anlamda var mı diye merak ediyorum? şimdi siyah cam silikonu iyi de tuncay abinin dediği gibi her hangi bir sorun çıkardığında zorluk çıkarmaz mı? yada silikonu hep yanımızda mı taşıyacaz? diyelim taşıdık arazi koşulları silikonu uygulamaya uygun olur mu?