Cj8 Temiz Bakımlı Ağır Bakımları Yapılmış

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,564

foremost

Zirve
Yer
adana
4.2 motor atiker marka LPG işli gizli depo
orjinal hidrolik direksiyon önlerde hub kilitler
westin house fren yeni değiştirildi
heıders eksoz çift
yeni debriyaj balatası
rager route marka şapkalı akıs amerikan
T176 anzıman 4 ileri
yeni kapı kılıtleri yeni aynalar
kurt baş çeki demiri
4 adet 10 ınç jant ve 4 adet mıchy thomson 35 ınç lastıkler ayrıca 4 adet yeni durumda maxxıs 31 lastıkleri de verileceltir
yan basaman yeni yapıldı
2 adet yeni şaft değiştirildi
araç makaslar üzerine alındı yeni tip dodikler
aracın geri vites dişlileri ve sekromeçleri tamamen değişti anzıman ve arazı şanzımanı elden geçirildiyenilenen
benzin pompası karburatör seti yeni değişti
ön rot kolları ve rot amartisörü american yeni takıldı ön diskler ve fren balataları değişti orjinal
araçta çalımayan tek yer benzin göstergesi oda göstergenin tamamı değişmesi gerekiyor ayrıca aracak arkadaş aracın tavan döşemesinide yaptıracak yapılmadı
araç 7+1 kişiliktir ben 4 kişilik yapmayı düşünüyordum o yüzden arka koltukları söktüm onlarıda alan kişiye vereceğim ayrıca
arka istepne taşıyıcı ve lastığıde alan arkadaşa vereceğim
proje değişikliğinden satmaktayım bu yüzden yazılan rakam harcanan rakamın altındadır bilesiniz harcanan miktar 25 bini geçmiştir bu yüzden pazarlıkta ipin ucu kaçmasın muaynesi 2015 eylül ayına kadardır ve vergisi 90 tl dir takas enduro motor ile yapabilirim hepinize teşekkür ederim

20140706_142710.jpg

20140706_142725.jpg

20140706_142833.jpg

20140706_142857.jpg

20140706_142743.jpg

Etiketler
yeni
Ynt: Cj8 Temiz Bakımlı Ağır Bakımları Yapılmış

malum sitededi ilan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-temiz-bakimli-cj8-171190536/detay

bu kadar emek ve uğraştan sonra çamurlu fotolarını göremeden satılması üzücü, inşallah kıymetini bilecek birine gider.
Hayırlı satışlar

Sezgin bey inanın çamura sokmayı hiç düşünmemiştim çünkü bu aracı tamamlayıp düz yolda keyifli ve gürültülü kullanmak istemiştim ancak elimden bu kadarı geldi ve durmak zorundayım bundan sonra alacak kişi kalan yerden bayrağı alır ve mükemmel bir araç çıkar ortaya teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sevgiler saygılar

Ynt: Cj8 Temiz Bakımlı Ağır Bakımları Yapılmış Satılmıştır Teşekkürler

aracım satılmıştır arkadaşlar hepinize teşekkür ederim

merhaba sezgin bey site içinde kalmadı malesef bu işlerde yeni olan istanbuldan bir arkadaş satın aldı bu projeyi daha ileri seviyeye taşımak istiyormuş hayırlısı olsun daha iyi bir şekilde restöre edilir umarım ben elimden geldiğince aracı toparladım ancak bayrağı devir etmem gerekti güle güle kullansın hayırlı olsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri