CJ8 mİ CJ5 mİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dsasrg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,968

dsasrg

SERHAT GÖRGÜLÜ
Yer
AKKUŞ
cj5 cj6 cj7 veya cj8 almak istiyorum ama bu işlerde yeniyim. hangisini almam gerekli bilemiyorum.bulunduğum yerde kış şartları ağır.Av yapıyoruz.köye gidiyoruz. amacım off road değil ama zorlu koşullardada tek başıma işin içinden çıkmak istiyorum.Ayrıca kaç liraya kadar para verilir bu araçlara,yedek parça gerekirse bulunabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılarımla

images.jpg

Etiketler
Ynt: CJ8 mİ CJ5 mİ

ben cj 5 derim biraz ufak ama ufak olması avantajlıdır daha zor koşullarda cj8 e göre tercih edilir cj8 çok uzun olup karın açısı kötüdür ben cj5 derim karar size kalmış..!!

teşekkür ederim öneriniz için cj5 ci. peki ne kadar kadar verilir veiyi bir cj5 i nasıl alırım

bakın cj lerde tip önemli deildir pek motor şanzıman defsansiyelde biter herşey ve aksesuar kafanıza göre olabilir siz offroad yapmicağınızı söylüyorsunuz size ahım şahım bir cj lazım deil diye düşünüyorum size göre bir cj yi 10-11 bin arası alırsınız unutmayın motor defransiyel şanzıman önemli....!!
hatta elimde bir cj5 var verebilirim size..!!

resimlerini ekleyebilir misiniz? ilk olunca jeep tutkusu güzel görünsün de istiyor insan.pki sizc wrangler nasıl(umarım zamanınızı almıyorumdur-burada sorup bilgi alacağım kımse yok)

hayır zamanım var wranglerlerin 2.5 olanı hiç bi işe yaramaz yani kastım arazide pekte ii deildir 2.5 motor bir jeep için hiç bişey demektir birde 4.0ları var galiba onlar 6 silindir ve 5 ileri şanzımanlıdır gayet güzel bir araba ama fiyat olarakta acımasız benim cj farklı çok temiz daha 51 bin km de seri defransiyel var ford mustang v8 motoru var lpg var çelik jant lastik var benimkide fiyat olarak bütçenizi aşabilir
..!!ayrıca resimlerin boyutu 250 klobayttan fazla olduğu için resim koyamıyorum..!!

ben hotmail kullanmıyorum ne yazıkki msn adresiniz varsa atabilirim cj lerde sanırım 69 dan sonra arazi levyesi teklidir bi vites levyesi yanındada arazi levyesi var bende 3 ileri t150 3 ileri şanzımanların en şağlamı ve dana 20 arazi şanımanı var normalde 2h dedir seri ve arka çekiş en ileri atıldığında 4h olur buda arazide fakat seridir en aşağı işe 4L dir buda hem arazi hem takviyedir yani ağır olur ortada ise N vardır buda arazi vitesini boş olmasıdır yedek parça olarak her parçası mevcut..!!

Serhat bey bayram oldugu için arkadaşlar size cevap veremiyor. Bir gun sabredebilirseniz cevaplarinizi alirsiniz. Forumda arama yaparak bazi sorulariniza cevap alabilirsiniz bu arada

içeride levyesi var şanzımana bağlı bazı araçlardada hub kilidi var ön tekerlerde..!!

en başarılısı cj7 ama türkiyede orjinal bi cj7 bulmak imkansız gibi çoğu cj6 dan kesme veya cj 5 ten uzatmadır orjinal olmayan cj7 ye orjinal cj5 i tercih ederim..!!

evet almyı planlıyorum.ama önxce aracımı(2oo6 ford fusion) satmalıyım.jeep olaytyenı olduğpum için karar veremıyorum.cj5 kısa cj8 uzun geliyor.renegade var cj7 ve cj6 var. bende bilemiyorum .sac kapılı.araziye içerden gecen birşey olabilir

selam dostum... diyorsun ki ben avcıyım bence cj ye asla bulaşma aradığını bulamazsın... haa illa ben kaşınıyorum bir cj sahibi olmak istiyorum dersen cj8 senin için en ideali olmalı,arabaya tüfek falan koyacaksın,icabında köpekleri bindireceksin,kalabalık olacaksınız belki,8 senin için en uygunu.5 sakın alma pişman olursun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR