Cj8 Jant Konusunda Yardım !!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,901

foremost

Zirve
Yer
adana
arkadaşlar hepinize merhaba yeni bir araç almak üzereyim aracın jantları 15 ancak bende 16 jant 31.5x75x16 ölçülerinde lastik mevcut ve ben bu lastıkleri değerlendirmek istiyorum ne yapılabilir 16 jant başka hangi aracın cj8 e uyar bir fikri olan varsa dinlemeye hazırım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Etiketler
Ynt: Cj8 Jant Konusunda Yardım !!!!!

kardeş 16 jant kaç bijon ?eger 6 bijonsa japon grubuna uyar ölçüsü 6x139.7 dir.5 bijonsa 5x139.7 dir ozamanda cj olsun suzuki olsun lada olsun doç olsun bu gruba uyar sen simdi 16 jantı satmak mı isityorsun 15 jantla takas mı isityorsun buna görede yardımcı olabilirim birde resim koyarsan daha faydalı olur hepimiz için ...

Tarık bey cevabınız için teşekkür ederim benim elimde 16 janta uygun mıck thomson 35 lastık bulunmakta bu lastikleri kullanmak istiyordum o yüzden lastiğe uyacak jant bulunabilirmi bunu sormak istiyorum teşekkürler

eger jant malyetini düşürmek istiyorsan doç100 lerin jantını alacaksın 16 ve 5 bijon olanı hem maliyeti ucuz olur hemde lastiği kullnmış olursun bulundugun yerde hurdacı varsa demir fiyatınada alabilirsin...ama yok çelik jant olsun gösterişli olsun ikinci el olsun diyorsan en az 500 tl gözden çıkarman lazım eger bulamazsan ben sana buradan yedek parçacı arkadaslardan bakarım nasıl istersen ama ilk önce doç jantı bakmalısın..