Cj8 4 Kapı Yapılabilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BARAN.82 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,251

BARAN.82

Ana Kamp
cj8 4kapı yapılabilir mi?cj ler için iyi bir seçenek olur düşüncesiyle ve madem cj6 dan 7 kasaya dönüşüm var acaba daha egzotik tasarımlara ulaşmak için iyi bir fikir gibi geldi.yeni rubikonlarda bu karoser var yani?saygılar.

gh.jpg

dbg.jpg

Etiketler
Ynt: cj8 4kapı yapılabilir mi?

1980 lerin Fourwheeler dergisinin bir sayısında yapmışlardı bir tane.öndeki kapıların aynısını,biraz modifiye ederek kullanmışlardı.Bakim bulabilirsem dergiyi resimleri scan edip yollarım.Ayrıca Türkiye'de de bir iki tane mevcut heralde..

Ynt: Cj8 4 Kapı Yapılabilir mi?

evet mahidralarda varmış ölçüleri tutarsa cj8ler 4-5kapı olurmu olur ;)teşekkürler...

uıouo.jpg

trh.jpg

887.jpg

htr.jpg

Mrhb,
Aracımı (1982 CJ8) Aydın Çineden 3 gün önce aldım ve aldığım arkadaş kapılarını çaldırdığını !!? söyledi... Şimdi TÜV e giricem acaba sorun olur mu?
Ve en ekonomik kapıyı nasıl bulurum yardımcı olurmusunuz?
Teşekkürler

ccanlioglu' Alıntı:
Mrhb,
Aracımı (1982 CJ8) Aydın Çineden 3 gün önce aldım ve aldığım arkadaş kapılarını çaldırdığını !!? söyledi... Şimdi TÜV e giricem acaba sorun olur mu?
Ve en ekonomik kapıyı nasıl bulurum yardımcı olurmusunuz?
Teşekkürler
Bende aydınlıyım ama aldıgınız yumurtanın sarısı varmıydı sitede babama hediyem başlıgı altımda sayfası olan boğaç ismindeki arkadaşda vardı ama bir araştırın isterseniz iyi geceler.

Teşekkürler; bir göz atayım,
Bu arada Ünal Bey ilgilenmiş saolsun ancak benim üyelik ayarlarımda bir sıkıntı var sanırım ileti göndermek istediğimde "özel ileti gönderemezsiniz" ibaresi ile karşılaşıyorum...
iyi günler dilerim

cj8 aracınız sac kasamı fiber kasamı.buna göre kapı düşünülmeli.

Saç kasa ama idareten fiber iki kapı buldum hem de aracımla aynı renkte şimdilik bunlarla idare edeceğim daha sonra hardtop niyetim var o zaman zaten hardtop a uygun bir şeyler düşünmek durumunda kalacağım ilginize çok teşekkür ederim İsmail Bey
sağlıcakla kalın

tamam adamlar yapmış ama bizde yapabilen var mı ? Bende CJ meraklısı biriyim, halen araştırıyorum, alıp zevkime göre modifiye edebileceğim uygun fiyatta bir CJ arıyorum. Bu 5 kapı olayını uzun zamandır düşünüyorum ve araştırıyorum ama malesef pek yok katedemedim.

Eğer 5 kapı olayını çözebilirsem CJ 8 almayı düşünüyorum.
Yok olmuyosa,yapamayacağımıza kanaat getirirsem CJ 5 ya da CJ 7 alıcam.

CJ 8 modelini 5 kapıya dönüştürebilmemiz için olumlu fikirleri olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşsınlar.
Herkese saygılar...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-arazi-araci-105401295/detay

çok net olmamakla beraber böyle bir ilan var.Sahibiyle görüşülüp detay alınılabilir..

Gerizekalı Amerikalı üretici yapmamış ,sizde kıymayın... :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,830
Kayıtlı Üye Sayımız
166,934
Kaydolan Son Üyemiz
Yalnızadam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR