CJ6 İçin Soft Top

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,887

jan

Kamp III
Yer
Ankara
bu benım araç ama soft top'a çevirmek isityorum yakın bı zamanda ,acaba istanbul yada ankara da bunları diken yada 2.el olarak temizi bulunurmu yada soft topu kullanan arakdaşalarım bunun dezavantajları çokmudur bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz ,herkes hard top yapar ben soft topa çevirmek istiyorum :smiley::smiley::smiley::

Etiketler
Ynt: CJ6 İçin Soft Top

jan arkadaşım aramıza hoşgeldin ...
aracının cj 6 sanırım cj 5 de orjinal bestap var çok kullanışlı ve karizmatik araca ayrı bi karizma hava katıyo bu bi gerçek . kışın sorun yaşarsın derler ama bilakis ben kışın arabada terliyodum bile ama tabi kalirüferim çok iyi ondan belki içeri su almaz sızdırmaz

ama rsimlerden görünen oki sizin aracın harttap kısmı kupayla bütün çok işcilik ve kesme biçme çıkacak sıze
ama genede kararlıysanız bestap'dan şaşmayın çıkmasını çok zor bulursunuz sıfır alın 1 kere alın bence bide kim yaparsa yapsın olmuyo orjinal orjinaldir adamlar 1500 usd para ister ama hakkı budur
ama şuda bi gerçek ist gibi bi yerde tenteli araç kullanmak helede yazdır açayım üstünü demek cesaret ister it kopuk bi falçata atarsa diye içi gidiyo insanın birde gece tentesi almanız gerekiy ben özel diktirdim

CJ 5'e orjinal Bestop tente mükemmel yakışıyor. Bence olmaz ise olmazı. Mutlaka sonradan yapılanlar çok daha uygundur ama asla Bestop'un yerini tutmaz. O kıvrımları asla veremezler. Birde koyu bej oldumu değme keyfine :smiley:

evedilaz' Alıntı:
jan arkadaşım aramıza hoşgeldin ...
aracının cj 6 sanırım cj 5 de orjinal bestap var çok kullanışlı ve karizmatik araca ayrı bi karizma hava katıyo bu bi gerçek . kışın sorun yaşarsın derler ama bilakis ben kışın arabada terliyodum bile ama tabi kalirüferim çok iyi ondan belki içeri su almaz sızdırmaz

ama rsimlerden görünen oki sizin aracın harttap kısmı kupayla bütün çok işcilik ve kesme biçme çıkacak sıze
ama genede kararlıysanız bestap'dan şaşmayın çıkmasını çok zor bulursunuz sıfır alın 1 kere alın bence bide kim yaparsa yapsın olmuyo orjinal orjinaldir adamlar 1500 usd para ister ama hakkı budur
ama şuda bi gerçek ist gibi bi yerde tenteli araç kullanmak helede yazdır açayım üstünü demek cesaret ister it kopuk bi falçata atarsa diye içi gidiyo insanın birde gece tentesi almanız gerekiy ben özel diktirdim

Evet yaa arada görüyorum cjlerde bıçakla kesilmiş yada delinmiş softop lar yazık oluyo bence,arabamda çorum kalorifer varda raaht oluyo kışın,benım hard top vidalı çıkıyo ön camda ve yan taraflarda var vidalar ama başkan jeep den aldığımdan beri açmadım,açarsamda neyle karşılaşacağımı bilmiyorum soft top u tenteciler fln dikmezmı güzel yapanı vardır herlade

bu işi orjinali gibi yapan zaten o parayı alır arkadaş bestopda camlar çok kaliteli ve dikişli deyil sıcak pıres bu çok esnetik bi yönü hatları çok düzgün ben cj için tente dikdirmem çıkma bul ama bestap olsun derim pişman olmassın

Orjinal tente almanız imkansınz aracınız CJ-6 boyunda CJ-7, CJ-6 için bestop alıp, CJ-7/8 tente kapısı bulmanız lazım.
Sonradan yapılanlar kışın sizi üzer. Hardtopdan neden vazgeçiyorsunuz bilmem ama tente hiçbir açıdan hardtopun yerini tutamaz. Bestop olsa bile... en başta kapıları kitlenmez, kapıları kitlesen camı keserler... uzun yolda çok ses yapar .... kazada kapılar çok güvensizdir...vs..vs..vs..

birden soğdum bestop dan,bestopa vericeğem parayı arabaya başka bi şey yaptırırım neyse böle kalsın ozmn,bende karasızdım bestop mı hardtop mı diye ama şimdi iyi oldu yani

jan' Alıntı:
Evet yaa arada görüyorum cjlerde bıçakla kesilmiş yada delinmiş softop lar yazık oluyo bence,arabamda çorum kalorifer varda raaht oluyo kışın,benım hard top vidalı çıkıyo ön camda ve yan taraflarda var vidalar ama başkan jeep den aldığımdan beri açmadım,açarsamda neyle karşılaşacağımı bilmiyorum soft top u tenteciler fln dikmezmı güzel yapanı vardır herlade

Fatsada Büyük Sanayide Bi Usta Var

merhaba arkadaşım, bende yaklaşık 2 yıldır bir cj6 kullanıyorum. benden önceki sahibi hardtopu atıp yerine soft top yani tente yaptırmış. gayet güzel yaptırmış . piyasadaki orijinal olmayan diğer tentelerden çok daha hoş görünümlü ve kaliteli. bu tentecinin yeri bostanci san.sitesinde. fakat aldığım duyumlara göre besttop cj6 için yeni tente çıkartmış. biliyorsun normalde cj6 için orijinal tente yoktu. resminide gördüm , açıkcası görüntüsü çok hoşuma gitmedi. tercih sana kalmış.

Ön çerçevenin ayarı bozulsa kapılar kapanmıyor. Ama bir tente bu kadar kaliteli olabilir. 2 senedir üzerinde yıkanınca yeni gibi duruyor.

Ahmet Bey,

Size orjinal CJ-6 tentesi olmaz zaten, kapılarınız CJ-7 kapısı, aracınız S kapıdan U kapıya çevrilmiş.
CJ-6 tentesi Bestop tarafından aralıksız en az 30 senedir üretiliyor... buraya gelmemiş olması üretilmediği anlamına gelmiyor. Memlekette CJ-6'lar devletten sac tavanlı çıktığı için ithalatçılar getirmemiş olabilir..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR