Abilerim öncelikle hepinizi ayrı ayrı selamlıyorum. Çocukluktan beri hayalini kurduğum bir araç olan cj5 i artık somutlaştirmak istiyorum yalnız biraz araştırma yaptım ve araştırmalarıma göre bu araç biraz zahmet ve bütçe gerektiriyor. O yüzden size bir kaç soru sormak istiyorum ve sizler cj5 ustası ve cj5 sizin hayat felsefeniz haline gelmiş ve inanın tam 2 haftadır uyku düzenim bozuldu bu araba yüzünden. Öncelikle aracımı şehir içi kullanacağımı bildiririm ve az yakmasını istiyorum (Orjinali gibi 4200 cc olmasına gerek yok)
1-Temiz bir cj5 almak mı? Yoksa orta halli alıp toplamak mı?
Sorulara siz cevap verdikçe ben soru yönelticem
Şimdiden teşekkürler
Hangi marka model olursa olsun hazır almak en iyisi. Hem zaman hem paradan tasarruf edersiniz. Zaman deyince aklınıza kısa süreler gelmesin,1 seneyi rahatlıkla buluyor. CJ'ler ile tecrübem yok ama illa güzel toplanmış bir tanesini bulursunuz.
Abilerim öncelikle hepinizi ayrı ayrı selamlıyorum. Çocukluktan beri hayalini kurduğum bir araç olan cj5 i artık somutlaştirmak istiyorum yalnız biraz araştırma yaptım ve araştırmalarıma göre bu araç biraz zahmet ve bütçe gerektiriyor. O yüzden size bir kaç soru sormak istiyorum ve sizler cj5 ustası ve cj5 sizin hayat felsefeniz haline gelmiş ve inanın tam 2 haftadır uyku düzenim bozuldu bu araba yüzünden. Öncelikle aracımı şehir içi kullanacağımı bildiririm ve az yakmasını istiyorum (Orjinali gibi 4200 cc olmasına gerek yok)
Şimdiden teşekkürler
Şimdiden teşekkürler
Kardeşim umarım hayalinizi gerçekleştirirsiniz. Bir hafta önce 1979 model cj5 aldım. Masrafsız ve tüm kromlari mevcut.Gayette memnunum.hazir bulup almanız tavsiyemdir.