Bu biraz bu işi yapabilecek ustaya bağlı. İyi bir ustan varsa birçok şanzıman akuple edilebilir. Direk uyan bi otomatik şanzıman bildiğim kadarıyla yok flanş ve prizdirek oynaması yapılması gerekiyor
benim cj5 te 350 chevrolet v8 makine var ben manuel kullanıyorum ama chevrolet aracların otomatik şanzımanı uyuyor arazili modellerin piyasada bulması oldukça kolay aracı satıyorum bilginize...
benim cj5 te 350 chevrolet v8 makine var ben manuel kullanıyorum ama chevrolet aracların otomatik şanzımanı uyuyor arazili modellerin piyasada bulması oldukça kolay aracı satıyorum bilginize...
Dallas kamyonetlerin şanzımanlarının CJ serisi Jeeplere takılmış olarak en az iki üç tane Marmaris'te yıllar önce görmüştüm ne yapılır ne edilir bilgim yok Ankara'da Rauf ustadan hem bilgi hem de adepte konusunda yardım alınabilir aynı zamanda taktırabilirsiniz.
Orjinal motora ancak ara adaptor ile olur yada cj serisinin orjinal otomatik sabzimanini getirmek lazim oda cok cok pahali benim arabadaki motor chevrolet oldugu icin benimkine direk uyuyor orjinale uymaz