CJ5 için tente arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ALICAGLARGUREL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,485

ALICAGLARGUREL

Yeni Üye
Merhaba,
1977 model CJ5 için satılık tente arıyorum,
İlginiz için şimdiden teşekkürler,

Tel:5327430076
mail:caglar.gurel@yapikredi.com.tr

Etiketler

Ynt: CJ5 için tente arıyorum

ilk etapta tercih şansım çok yok sanırım.. Şuanda bilgi topluyorum, h.sonu en optimumunu değerlendirip almayı planlıyorum.

bildiğim kadarı ile besttop sıfır tende tar otomotiv tarkan yaman tiçaret cemil yamanda var fiyatları onlardan öğrenebilirsiniz birkaç tane yerli tente yapan var onlarda 2000 tl civarı cıkmada artık şansınıza kalmış :smiley:))

Ünal bey bilgi için tşk.
Tar Oto ya yazdım cvp gelmedi. Yaman da ise fiyat yüksek söyleniyor..

Çıkma bulabilirsem ne mutlu bana :D

slm bende tente var 1976-1983 cj lerin hepsine olur. Orj. tigertoptur.sıfır kutusunda fiyat 1600 olur.

51407-01[1].jpg

bende tente alıcam besttop ama dediniz gibi fiyatlar çok yukarda şu sorunu çözcek kimse yok mu ya:smiley:

arkdaşlar benim arabanında tente sorunu vardı allaha şükür bu işi aydın cine de bi usta buldum usta gibi usta allah razı olsun ondan süper olmuş

ALICAGLARGUREL' Alıntı:
1,800 USD gibi bi fiyata getiriyoruz dediler.

Tente stoklarimizda mevcut fakat size bu fiyati kim verdi veya kulakdan duyma fiyatlar anladigim kadariyla sizi yanlis bilgilendirmisler,1800 dolara hicbirzaman tente satmadik
bestop Supertop modeli camlari acilabilen fermuarli ve yarim kapi olabilen modeli 1600 dolar civarindadir.
herhangi bir parca icin fiyat almak isteidginizde dolayli yollar yerine direk bizimle temas kurarsaniz daha saglikli fiyatlara ulasabilirsiniz
yunusemreyaman@hotmail.com veya 0216 574 3636 veya 0535 338 41 44 nolu telefonlardan ulasabilirsiniz.
Saygilarla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.