Cj5 Hakkında Acil Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yunus Can Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,594

Yunus Can

Yeni Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba ,

Eşimle beraber asfaltta kullanacağımız bir cj5 aldık kaporasını verdik aracın sahibinide aracıda çok beğendik hiç bir ustaya götürmedim pazar günü aracı beğendim motoru yürürü iyi geldi bana az bucuk 10 senedir araç kullanıyorum sahibine de güvendim işte .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1979-jeep-cj5-122999580/detay/

araç bu sizden yorum bekliyorum yapmam gerekenleri iyi olanları kötu olanları hakkında teşekkür ederim .

Etiketler

Ynt: Cj5 Hakkında Acil Bilgi

ercanaslan sana özel mesaj atıcaktım abi sen bir bak anlıyosun diye :smiley: baktım msj atmıssın 16 ya el sıkıstık ama disk fren yok 1 2 tur attım araçla durmuyor gıbı geldi sahibi sürerken alışırsın dedi ama ne yorum yaparsın sen bilemedim .

Sagol bu arada

Yükseltme kiti 3000 lira civarı tr de, ayrıca araç 1979 disk fren var vs vs görmek gerek ama piyasasına göre düşük fiyat

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

abi frende disk yok oda öle dedi havalı fren bildiğin taş gibi oldu yada ne biliyim taksi kullanmaya alıştık bize tutmuyor gibi mi geldi olmadı öndeki eki halatını satıp disk fren yaptırırım pahalı bişey diye söyledi ama :D

bide asfaltta kullanıcam lastikleri değiştirmem lazım sanırım ama görüntüyü bozmadan ne takarız bilmiyorum valla

forumda bol bol başınızı ağrıtırım zaten :smiley:

Oo bi dk o araç 79 nasıl disk yok önceden difransiyeller falan değişmişmi acaba, yada toplarken mi böyle toplamışlar bilemedim şimdi.
Fiyatın düşüklüğünden şüpelenmiştim zaten bişi var diye bi de 3 ileri o da var

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

En temizi şase no'ya bi bakmak. 79 model, disk yok, fiyat piyasasının altında. O yüzden bir baktırmakta fayda var derim.

cuma günü araç bana gelecek çekici ile , istanbul ümraniye deyim bende

artık iyi veya kötü aldık bir şekilde parası pulu ödendi fakat sizden istediğim şu hiç anlamayan kardeşinize söyleyin araç elime ulaştığında ne yapıyım şaşe numarasını buraya yazıyım hep beraber bakalım bide bir kaç öneri yaparsanız sevinirim şuna bak buna bak tarzında

bu arada hepinizin ilgisine teşekkür ederim sanırım burası doğru forum sitesi :smiley:

Şase no bazen ruhsatta yazan olmuyor. Kurumlar ruhsata kendi verdikleri şase no'ları yazıyorlar. Aracın motor kısmında elektrik sigortasının çıkışının hemen altında fabrika çıkışındaki şase no yazar. Oradan bakıp yazarsanız inceleriz.

Benim naçizane tavsiyem aracı normal ustalardansa bir jeep ustasına gösterin. Çünkü normal ustaların çok hakim olmadığı bir araç. Diğer konularda da daha tecrübeli abilerim yardımcı olacaktır. Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Ümraniye sanayinin neresinde adres bilgin var mı biliyosan yazarmısın zahmet olmassa .

Yunus bey aracınız hayırlı olsun.
Ümraniye de Gökhan cezzan var. İşi sadece cj5 toplayıp satmak ve servşis. İsterseniz bir irtibata geçin. Telefonu Burak Uysal dan aldım diyebilirsiniz.

0 505 615 49 84

uysalburak' Alıntı:
Yunus bey aracınız hayırlı olsun.
Ümraniye de Gökhan cezzan var. İşi sadece cj5 toplayıp satmak ve servşis. İsterseniz bir irtibata geçin. Telefonu Burak Uysal dan aldım diyebilirsiniz.

0 505 615 49 84

teşekkür ederim aradım hafta sonu irtibat kurucağız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.