Ynt: Cj5 Alınacak Fikir Yardımı
forumlarda nelere dikkat etmeniz gerektigine dair cok fazla konu var. dedigim gibi ben cj-5leri cok iyi bilmiyorum.
Ama dikkat edilmesi gereken konulardan biri sasede catlak yada curuk olabiliyor, motorlarda ayni sekilde catlak olabiliyor. bunlara dikkat etmek gerekir. sonrasinda sanziman, difransiyel ve arazi viteslerine bakmak lazim. ve bunlari anliyan bir ustaya gostermeden arac almamak lazim. ben zamaninda bunun kazigini yedigim icin aklima gelen ve benim kanimca onemli olan problemleri yaziyorum.
bunun disinda araclarda hidrolik direksiyon, westinghause(yazilisindan emin digilim) fren sistemi olmasi sizin sehir icinde bi nebze daha rahat etmenizi sagliyacaktir. baktiniz modellerin hic birinde bunlar standart degildir. sonradan takilma olurlar.
kis icin kalorifer tesisati varsa bir artidir yine. istanbul icin orjinal amerikan parcalar icin tar oto (tarkan yucel) yardim alinabilinir ama biraz tuzlu olabiliyor
ayni zamanda servisi var sanirim bostanci sanyide.
butun bunlarin disinda aracin kupasinda da curuk fln olabilir ama bunlar abarti diilse bence problem olmamali sonucta boyayla cozulebilicek seyler.
cok uzattim sozun kisasi aracin yurur aksami, sasisi ve motoru saglam oldugu surece basinizi cok agritmaz. ve bu araclarda is hic bitmez
son olarak usta tavsiye edemiyorum cunku ben kendi aracimi normal arac servisimde baslarinin etini yiyerek yaptiriyordum...