Cj3 ve Takla :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,724

cagri_ali

LANET OLSUN İÇİMDEKİ CJ SEVGİSİNE
Yer
istanbul

merhaba 1*5 ay filan oldu bahçeköy ayazağa orman yangın yolunda sevgili cj3 üm virajı dönmek istemeyip beni ucurumdan 2 takla eşliğinde indirdiğinden bu yana anladım bi sıkıntısı olduğunu değişiklik istiyordu ve bende onu kırmadımm en başından fotolarla başlıyorum ...
taklayla tanışmadan önceki hali :smiley:

15082008016_resize.jpg

15082008017_resize.jpg

15082008018_resize.jpg

15082008020_resize.jpg

Etiketler
takla
Ynt: Cj3 ve Takla :smiley:

ön sol lastik car dan koptuğu için biraz zor oldu ordan çıkarması..warn 9000 vinç ile çıkardık...

15082008024_resize.jpg

15082008025_resize.jpg

15082008027_resize.jpg

Geçmiş olsun güzel takla ama. Bu arada sana birşey oldu mu? Rollcage olsa daha rahat olurdum diyebildin mi? Kemerlerin bağlımıydı?

yok allaha şükür bizde bişey emniyet kemeri bağlı değildi ama artık bağlıyorum ön roll barım var o kurtardıbizi ve ön camdaki light barda tabiki katkısı olmadı değil daha sonra çıkan tek sorun ön sol makasım kırıldı ön cam patladı rol bara laf yok hayatımızı kurtardı çünkü 4 kişiydik ve cardan ön sol lastik koptu çamurluklarım yamuldu okadar aslında sağlam kalan yerleri saysaydım daha kısa olurdu ama neyse :smiley: ve marşbiyer ve çamurlukları kesmeye karar verdimm 300 ytl gibi bir işçiliğe hallettirdim makas dahiil ön camurluklar ve marsbiyerler kesildiğinde birden şahlandı bizim keçi...

18092008143_resize.jpg

18092008145_resize.jpg

29082008080_resize.jpg

29082008078_resize.jpg

Geçmiş olsun ve umarım sana bişey olmamıştır..bu arada önemli olan bu tip durumlarda ders çıkarmamız..ayrıca tecrübelerinin arasına eklenmiş oldu..tekrar geçmiş olsun..

teşekkürler faruk abi ewet takladan önce rolbarrr ne kadar korur die düşünüyordumm ama şimdi tamamen göktuğ abinin dediği gibi rollcage düşünüyorum :smiley:

21092008158_resize.jpg

21092008159_resize.jpg

27092008162_resize.jpg

27092008160_resize.jpg

arabamı kendim boyadım o yüzden fazla bi masrafıda olmadı bana tamamen ben yaptım die bilirim çamurlukları kesmesi hariç ve bayram tatilini fırsat bilip gittim edirne uzun köprüye test edeeceğiz ya kesik ok larım asfaltta otuyör diye çıkarttım ve edirnede ilk gittiğim baraj kenarındaki çamura kefal gibi dalınca kaldım orada :smiley: bitti sayılır son iki kare daha resmim var en sona bütün işi bittikten sonra bu ay inşş.. bitmiş resmini ekliycem...

Geçmiş olsun. Size bir şey olmadığı için ucuz atlatmışsınız. Ön roll barında şart olduğu kesinlik kazandı.

Tabi biz sinop ta oyunlara katılırken koltuk bağlantımıza kadar kontrollen geçmiştik. Ulusal yarışlarda lamine cam şartı olduğunu duymuştum. Önce güvenlik. Sonuçta biz olmazsak araçlarımızı kim sürecek. Emniyet kemerini bile 5 noktalı filan düşünüyorum ben.

haftasonu sonu araçı tamamlayıp son fotolarını koyarımm herkese çok teşekkkürlerr ... bide cj 3 e tmax 9000 vinç düşünüyorum ne dersiniz daha önce kullanan varmı acaba ?

ve bizim keçi bitti sonunda :smiley: arazide dolaştığım için aksesuar düşünmüyorum ....bide vincimiz olsa :smiley:))

11102008190_resize.jpg

12102008219_resize.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.