Cj - İç Dizayn

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scsukru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,189

scsukru

sukruoztas@gmail.com
CJ - İÇ DİZAYN Arkadaşlar CJ-5 Aracımızın iç modifikasyon çalışmalarımızı paylaşıyorum. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim... saygılar. Şükrü ÖZTAŞ 05324403846
Daha detaylıresimleri aşağınaki linki tıklaya biliesiniz.. https://www.facebook.com/cj5.design?

01.jpg

02.JPG

03.JPG

04.JPG

05.JPG

Etiketler
Ynt: Cj - İç Dizayn

orta konsol tasarımı çok güzel ve kullanışlı olmuş. kapak gayet basit ama bir o kadarda şık ve kullanışlı olmuş. fikrimi belirmek isterim ki biraz daha alçak tasarlansa daha hoş olabilir. hoparlörlerin yeri de güzel olmuş. koltuklarda ki işçilikte takdiri hak ediyor.
yeni çalışmalarınızı da paylaşırsanız memnun oluruz kolay gelsin.

Şükrü Bey;

Araçlarınızı yakından takip ediyorum. Bu da çok şahane bir aracınız. Harika!...

izrafeel' Alıntı:
Şükrü Bey;

Araçlarınızı yakından takip ediyorum. Bu da çok şahane bir aracınız. Harika!...
Teşekkürler... Farklı tasarımlar için çalışıyoruz.. aşk sabır ister..

scsukru' Alıntı:
CJ - İÇ DİZAYN Arkadaşlar CJ-5 Aracımızın iç modifikasyon çalışmalarımızı paylaşıyorum. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim... saygılar. Şükrü ÖZTAŞ 05324403846
Daha detaylıresimleri aşağınaki linki tıklaya biliesiniz.. https://www.facebook.com/cj5.design?
şükrü abii bu hoporlör yerinin detaylı resimleri varmı yapılış aşaması gibi ben de yapıcam da yrd cı olursan sevinirim abi cj5 de ses sistemi koymak oldukca zor yer sııntısından hareket edemiyoruzzz

bafralı55_jc5' Alıntı:
şükrü abii bu hoporlör yerinin detaylı resimleri varmı yapılış aşaması gibi ben de yapıcam da yrd cı olursan sevinirim abi cj5 de ses sistemi koymak oldukca zor yer sııntısından hareket edemiyoruzzz
İsmail kardeşim bu adreste daha detaylı fotoğraflar var.. https://www.facebook.com/cj5.design? tel ararsan daha detaylı yardımcı olabilirim..

scsukru' Alıntı:
İsmail kardeşim bu adreste daha detaylı fotoğraflar var.. https://www.facebook.com/cj5.design? tel ararsan daha detaylı yardımcı olabilirim..
teşekkürler abii bişeler yaptım acemicee oldu gibi bi kaplaması kaldı deri kaplıcam

bafralı55_jc5' Alıntı:
teşekkürler abii bişeler yaptım acemicee oldu gibi bi kaplaması kaldı deri kaplıcam
Bilgi bedava paylaşılırsa ilimdir... kolaygelsin . Bitirince resimleri yayınlarsın .saygılar bafralı kardeşim..

bafralı55_jc5' Alıntı:
şükrü abii bu cj5 yazlık kapı nasıl yapabiliriz bi fikrin varmıı abiii
Pjojelendirdiğim yazlık yarım kapı modeli üzerinde çalışıyorum.. yakın zamanda inşallah..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR