CJ Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şesuvar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,310

şesuvar

Yeni Üye
herkese selamlar öncelikle aranıza yeni katıldım ve gerçekten sizlerin bilgilerine ihtiyacım var.YARDIM EDER MİSİNİZ????

yaşadığım yer itibarıyla (( diyarbakır )) burda ne bir cj nede ustasını görebildim
bu yüzden öncelikle hurda bir cj almayı daha sorada toplamayı düşünüyorum sizinde bunu takdir edeceğinizi biliyorum ama önce bazı teknik konulara ihtiyacım olacak ki cj yi toplarken hata yapmamak adına bu yüzden de cj nin sadece elektirik aksamını indirebildim siteden ama motor - şanzıman -kaporta ölçüleri vb. gibi konularda nasıl yardım alabilirim sizden.

hepinize şimdiden teşekkür ederim

Şehmus KAPLAN
0 555 485 03 36
e-mail: kaplansehmus@mynet.com

Etiketler
Ynt: CJ Hakkında

Virüs kapmış bir CJ ci dostumuz daha var... :smiley:

CJ kullanıcısı olarak hazır bir CJ alın derim yaptığınız hesaplar kesinlikle + geçer...

Hazır olarak aldığınız CJ de Off-road yapacaksanız masraflarınız off-road ekipmanı olur...

Şimdiden hayırlı olsun... ;)

şesuvar' Alıntı:
herkese selamlar öncelikle aranıza yeni katıldım ve gerçekten sizlerin bilgilerine ihtiyacım var.YARDIM EDER MİSİNİZ????

yaşadığım yer itibarıyla (( diyarbakır )) burda ne bir cj nede ustasını görebildim
bu yüzden öncelikle hurda bir cj almayı daha sorada toplamayı düşünüyorum sizinde bunu takdir edeceğinizi biliyorum ama önce bazı teknik konulara ihtiyacım olacak ki cj yi toplarken hata yapmamak adına bu yüzden de cj nin sadece elektirik aksamını indirebildim siteden ama motor - şanzıman -kaporta ölçüleri vb. gibi konularda nasıl yardım alabilirim sizden.

hepinize şimdiden teşekkür ederim

Şehmus KAPLAN
0 555 485 03 36
e-mail: kaplansehmus@mynet.com

İyi akşamlar!
Bulunduğunuz yerde usta yoksa, bence çok zorlanırsınız. Toplama işlemini bizzat kendiniz mi yapmayı düşünüyorsunuz ? Selamlar.

Öneri çok yerinde. Sadece cj değil, herhangi bir aracı sıfırdan toplamak ciddi harcama gerektiriyor. Bu işe girişenler ya aşık olduklarından, ya da hesap bilmediklerinden girişiyorlar. Pişman olmayın.

öncelikle aramıza hoşgeldiniz.

diyarbakır da cj lerin ustası ve parçası yönünden çok sıkıntı yaşarsınız, ayrıca bu konuda çok bilgi ve tecrubeniz olmadığı için güzel bir iş çıkaramayabilirsiniz.

şu anda şaseden cj5 toplayan birisi olarak söylüyorum, cj5 i sıfırdan toplamak gerçekten çok msraflı bir iştir. bu yüzden toplanmış hazır bir cj almanız çok daha ucuz ve mantıklı olacaktır. sadece satın almadan önce konunun uzmanlarına göstermeniz yeterli.

kolay gelsin.

dediklerinize katılıyorum tabiki sıfırdan toplamak yerine toplanmış bir cj almak ve hafifte düzeyde de olsa offroad olacak lakin en büyük korkum şu ki toplanmış alacağım cj ne kadar orjinaldir acaba ve nelerine dikkat etmeliyim .
aydın çineden bir ustayla görüşmüştüm 77 ve üstü olsun dedi
yine forumlardan okuduğum kadarıyla cj 5 6 7 8 gibi seriler mevcut ama bu konuda en çok cj 5 görüyorum
sizce hangisi olmalı ve off road için ( hafif düzeyde sadece engebili arazide ve az çamurlu ) ne gibi ekipmanlar olmalı nelere dikkat etmeliyim

kısaca dostlar eğer sizinde önerebileceğiniz varsa güvendiğiniz ustanız ordanda toplatabilir ya da toplanmış alabilirim tavsiye ve yardımlarınız için teşekkürller
belki d.bakıra da cj 5 i biz aşılarız ne dersiniz

Ne kadar toplanmış olursa olsun sizden önceki sahibi nekadar titiz olursa olsun hazır hemen binip kullanıcam düşüncesiyle aldığınız araça da toplamak için aldığınız aracın en az yarısı kadar masraf yapıyorsunuz. Satmak sonuna kadar kullanmak için bu tarz bir araç yapıyorsasnız bence siz toplayın yarın yolda giderken en ufak bir sesin bile nereden geldiğini bilirsiniz ama bu işlerden anlayan bir usta şart CJ serisi araçların tamiratı ne kadar basit ve pratik görünsede göründüğü gibi değil. Eğer tamirat konusunda tecrübeli değilseniz hiç kalkışmayın aracınızdan da cj sevdasından da vaz geçersiniz. Amatörce yapılan tamiratlar olmadık yerlerde başınıza öyle masraflar açarki aracınızı aldığınız rakamların çok üstünde ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz. ;) ;) ;)

Jeep merakı aşırı derecede bağımlılık yapar. bizde bir ata sözü var bağın dikilisi evin yapılısı derler.arkadaşların dediği gibi piyasada özenle toplanmış güzel makinalar var onları araştırsan daha iyi olur. tamir ve parça konusunda gaziantep te uzman ustalar bulursun ,şimdiden geçmiş olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR