Cj Acil

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Üstat60 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,232

Üstat60

Üstat'ın Kedisi
selam herkese aracı topladım herşey hazır muayeneye götürecem ama bi sıkıntı var geri vites lambasını takamadım geri vites müşürünü takmak için bi yeri yok bunu sorarlarmı birde kaiser şanzıman var üstünde km halatının girişini bulamadım ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşk edrim

Etiketler
Ynt: Cj Acil

cjde emniyet kemeride sorulmamakta biz güvenlik acısından takıyoruz.
geri vites müsürünü sanzuman vites koluna uygun pozizyonda bir sanayi tip yaylı butonla halledilebilir diye düşünüyorum.
orijinalinde geri vites lambası yok ise onu da sormamaları gerekli kanaatindeyim.

geri vites müşürünü,
T150 şanzıman için,
aracın altında,
şanzımanın sağ yan tarafında (direksiyon olan tarafı sol kabul ederek)
görebilirsiniz,

orijinali kolay bozulacak bir ürün değildir,
eğer var ve çalışmıyorsa muhtemel kablo bağlantı sorunu ya da arka sinyallerin ilgili bölümlerinde uygulama sorunu var demektir.

bir şekilde bulur ve bağlayabilirseniz iş bitiminde müşürün üzerini tercihen slikon alkaşımlı bir izolasyon malzemesi ile yalıtmanızı öneririm.

muayenede ne kadar dikkate aldıkları hakkında bilgim yok.

tşk ederim ilginize ama yeri yok kaiser şanzıman bu araçtaki km halatı girişinide bulamadım.bilen arkadaşlarımız varsa söylerlerse sevinirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR