cj 6 veya cj8 arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,201

Etiketler
Ynt: cj 6 veya cj8 arıyorum

koskoca gezenbilirde yardımcı almayacaklarda biz nerden medet umacağız?

duman28' Alıntı:
koskoca gezenbilirde yardımcı almayacaklarda biz nerden medet umacağız?

Selam Giresun Bulancak'tan mehmet...

Niye kızdın ki arkadaş? Geçen yıl üye olmuşsun, hiç mesaj yazmamışsın, dün ilk mesajını yazmışsın (23.51), biraz beklemişsin, hemen arkasından serzenişte bulunmuşsun (00.57).... Galiba 1 saat beklemişsin.

İyi de muhterem, bura ahalisi pencerelere üşüşmüş, "biri gelse de cj sorsa da hemen ve derhal fikirlerimizi sıralasak!" diye mi bekleşiyor zannediyorsun?

Yanlışın şurada: Buraya insanlar medet ummak için gelmez, bu aileye katılmak, neler konuşurlar nelerle uğraşırlar öğrenmek için gelir. Geliş amacın yanlış. Burası oto yardım yeri değil muhterem. Ayrıca, dur bakalım, işi bilenler okusun, senin ciddiyetini ölçüp tartsın, o zaman cevap alırsın.

insanın elinde bir eşey olmayınca konuşacakta çok bi şeyler olmuyo haliyle ama hele elimize geçsin bak ozaman forumda mesaj patlaması yaşamıyormu ama dediğim gibi illde insanın elin olacak

olguncandana katılıyorum, armut piş ağzıma düş yok, biraz araştır teknik bilgi edin ondan sonra CJ al derim şahsım adıma,,,

bir diğer hususta verilen bir link üzerine hiç kimse yorum yapmaz, çünkü 3-4 resim vardır detaylı yorum yoktur kimse kimsenin malını kötülemek istemez dolayısıyla yorum yapmaya yanaşmaz,

Allah gönlüne göre versin inşallah gönlündeki CJye kavuşursun

allah sizin iyliğinizi versin sizin dediğiniz gibi olsun varsın sizin gibiler insanı bu tarz forumlarda paylaşımdan soğutur size helal olsun çokta önemli değil yardımcı olup olmamanız ama kırıcı olmak hoş değil siz çok bilmişlerinde huyudur zaten arkadaşlar kimseden yardım felan istemiyorum artık kendi işimi kendim görürüm ben biraz daha hoş görülü olmaya calışın benden size tavsiye (bu arada 13 şubat 00:57 13 şubat 23:51 1 saat değildir yaklaşık birgün) kendi forumunuzda size mutluluklar benden bu kadar ben yine uzaktan takibe devam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR