Cj 5 Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunkarayel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,918

tayfunkarayel

Ana Kamp
Merhabalar abiler ve arkadaşlar ben daha öncedende düşünmüştüm bu konuyu ve sizlerin yorumlarınızı alımştım.Şimdi tekrar düşünüyorum ve almaya yne karalıyım. benim istedim bir sj5 kaç yılları arasındakilere daha yatkındır. istedimi anlamşnzdır güsel bir kaporta gösterişli jantlar vede izmirdeim arkadaşlar sanayi işi bişy olacak kendi elimizle yapcaz herşeyini

Etiketler
Ynt: Cj 5 Yardım

79 dan sonrası makbul . ön frenleri disk olan ve hidrolık dıreksıyonu olan alın .devasal lastıklerle kolunuz kopar .

Ynt: Cj 5 Yardım

cj5 in so modeli 1980 dir.ancak türkiyede 80 model cj5 bulmak gerçekten zordur.var olanlar da ihtimal cj6 dan bozmadır.en iyisi 78 yda 79 md.li bulmanızdır.ön frenler disk,elektronik ateşlemeli ve çift bare karbüratörlü olsun.idrolik direksiyon orjinal değildir sonradan yapılabilir.korkacak bir şey yok.gerçekten seviyorsanız zorluğa da katlanacaksınız.yedek parça sorununuz kesinlikle olmaz.ulus otomotiv ali abiden tüm eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.tel.0212 238 03 50
önce alın sonrası kolay.............

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR