cj-5 topluyorum Yardım lütfen.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ytozdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,012

ytozdemir

Yeni Üye
Yer
Bursa
merhaba arkadaşlar siteye uzun zamandır üyeyim ve takipçisi olmaya çalışıyorum. uzun zamandır (yaklaşık 7 yıl) cj-5 almayı düşünüyordum sonunda butceme uygun bir tane buldum ihale yoluyla alacağım daha hesaplı oluyor. aracı komple kendi istediğim gibi dizayn etmek istiyorum fakat parçalar nerden bulunur hangi usta bu araçtan daha iyi anlar aksesuarları nasıl yaparsam daha hesaplı olur off road için aracı nasıl hazırlamam gerekir. hiçbir bilgim yok. yardımcı olursanız gercekten sevinirim.

saygılarımla
Tayfun Özdemir

Etiketler
Ynt: cj-5 topluyorum Yardım lütfen.

Siz ihaleden aracı alın fikri gelen yardıma koşacaktır kuşkunuz olmasın ama önce araç sonra yardım kolay gelsin

mrb bende düşünüyorum cj-5 almayı ihaleden alacam demişsiniz kaç tl ye kadar araç var .yazarsanız sevinirim.

Merhaba;
Şimdiden hayırlı olsun ve çok kolay gelsin...
En önemlisi Allah sabır versin...
Çok meşakkatli ve uzun bir uğraş olacak şimdiden söyleyeyim ve üzgünüm öyle kafanıza göre değil; ustaların istediği (becerebildiği) gibi olacak aracın bazı yerleri. Harcayacağınız parayıda sakın toplanmışını alacağıma daha ucuza diye düşünmeyin, satanların çoğu yaptıkları masrafın altında elden çokarıyor araçlarını haberiniz olsun...
C.C.

merhabarlar cj-5 alıdım toparlamaya çalışıyorum motoruydu şanzumanıydı hepsini ayrı ayrı bilen dostlarmıza abilerimize sorarak fikir alarak topladık pazartesi boyaya gidiyor elektirik tesasatı sıfırdan çekildi en güzeli yazmayayım link vereyim
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83360.0

ben motor ustasıyım,en azından bu işlerin içinde birisiyim ilk yaptıgım topladıgım cj-5 diyebiliriz
bunu neden söyledim araç üzerinde her olay maddiyata dayanıyor en ufak civatası takılıp sökülmesi
motorun veya şanzumanın veya radyatörün veya farın söküp takılması bile para
bu iş çok uzun uğraşlı ve paralı bi iş. mesleğiniz uygunsa boyacı yada kaportacıysa elinizde 3-5 tl paranız varsa bu işten 2-3 tl kar yapıp çıkarsınız

ama ben toplatacam dedinizmi boyası kasası elektirik tesisatı ve tertibatı aksesuarı lastiği jantı 5-6 tl
kabataslak çıkar aşagı çıkmaz dahada yüksek çıkar...

benim size nacizane fikrim Toplanmış alın paranızla rezil olmayın sanayilerde...

Saygılar HüseyiN...

ccanlioglu' Alıntı:
Merhaba;
Şimdiden hayırlı olsun ve çok kolay gelsin...
En önemlisi Allah sabır versin...
Çok meşakkatli ve uzun bir uğraş olacak şimdiden söyleyeyim ve üzgünüm öyle kafanıza göre değil; ustaların istediği (becerebildiği) gibi olacak aracın bazı yerleri. Harcayacağınız parayıda sakın toplanmışını alacağıma daha ucuza diye düşünmeyin, satanların çoğu yaptıkları masrafın altında elden çokarıyor araçlarını haberiniz olsun...
C.C.

Merhaba Coskun Bey

Bence CJ lerin en iyi yani,sahibinin onu kendi ihtiyacina ve zevkine göre yaptirabilmesi dir.Ben sahsen CJ imi herseyiyle kendim yapmak ve yaptirmak isterim.selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri