CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TURKUVAZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,628
Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu

Sağol panzerci link aşağıda. Daha çok şehir içi kullanıcam ama kaçamaklarda olur herhalde.

http://www.sahibinden.com/sahibinden_masrafsiz_cok_temiz_arazi_canavari-78WQQaXQQ19103793WQQpXQQdisplayitem

Etiketler

TURKUVAZ' Alıntı:
Sağol panzerci link aşağıda. Daha çok şehir içi kullanıcam ama kaçamaklarda olur herhalde.

http://www.sahibinden.com/sahibinden_masrafsiz_cok_temiz_arazi_canavari-78WQQaXQQ19103793WQQpXQQdisplayitem

bu aracın ayna maruti oranları nedir ? flanş varmıdır ? araç üzerindeki lastiğe göre alçak şayet bu aracı alacak olursan üstüne biraz daha masraf katarak planlamanı yapmanı tavsiye ederim. şayet üzerindeki ayna maruti oranı standartsa bu lastikleri taşıtamazsın o araca sıkıntı olur vs vs.

Araziye bunla giremezsiniz. Lastik jant güzel ama yükseltme işlemi uygulanmamış arazide ön çamurluğu bırakabilirsiniz. Araziye girmeseniz yolda bile kullanacak olsanız yükseltme işlemi yapılınca daha güzel bi görünüm kazanır. Ateşleme elektronik mi. fren sistemi disk mi kampana mı, arazi vitesi ve HUB lar çalışır durumda mı, 3 vites mi 4 vites mi, şanzuman ve defransiyeller orjinal mi bunları arayıp bi sormak lazım. ve üstündeki hardtop kötü duruyor bence değmez...

sevgili Turkuvaz sana daha net bir soru soracağım mazur gör beni. bu iş için ayırmış olduğun bütçe nedir ?

Bu aracın yükseltilmemiş olması hoşuma gitti galiba, tabi arazide sıkıntı olabilir, bütçemde 10.000 ler civarı, teknik detayları bende sormadım,işin kötüsü mekanik bilgimde sıfır daha çömezin bile ''Ç'' sindeyim :smiley:

Bence bu sitenin peşini bırakma sürekli oku aracın artılarını eksilerini. Hemen karar verme araştır. Sahibinden sitesini de sürekli araştır. 10 bin TL ye tank gibi CJ5 ler gitti. Ben sürekli bakarım piyasaya acele etme ve ucuz ve bakımlı bi araç düşürmeye bak. Ben kendi aracımı 1 ay araştırdım okudum burdan çok bilgi sahibi oldum ve gittim bursadan getirdim.

ATİ79' Alıntı:
anladım girme o araca o zaman.. 10.000 tl o araç seni yorar ve üzer. başka bir araç bakmanı nacizane tavsiye ederim..

Sağol ATİ79 , araştırmaya devam ozaman, zaten daha işin başındayım acele davranıp hatalı kararda vermeyeyim.

Panzerci' Alıntı:
Bence bu sitenin peşini bırakma sürekli oku aracın artılarını eksilerini. Hemen karar verme araştır. Sahibinden sitesini de sürekli araştır. 10 bin TL ye tank gibi CJ5 ler gitti. Ben sürekli bakarım piyasaya acele etme ve ucuz ve bakımlı bi araç düşürmeye bak. Ben kendi aracımı 1 ay araştırdım okudum burdan çok bilgi sahibi oldum ve gittim bursadan getirdim.

Sağol Panzerci bende öyle düşünüyorum.Yardımlarınıza ve ilginize şimdiden teşekkürler.

Size tavsiyem 1978 yılından sonraki araçlara bakmanızdır bu yıldan sonraki araçlarda önler disk frendir elektronik ateşleme vardır ve motor 3800 cc değil 4200 cc dir 4 ileri viteslidir bu özelliklerde bir araç bakın bu arada fazla aceleci olmayın araştırmalara devam edin ve bilgi dağarcığınızı genişletmeye çalışın soru sormaktan çekinmeyin biraz daha bilgi sahibi olduktan sonra sitemizdeki arkadaşlar size seve seve her zaman yardımcı olacaklardır unutmayın sabrın sonu selamettir.

ilk baştaki soruya dönecek olursak, ben cj5 aracımı çok uzun süre tek araç olarak kullandım. şehir içi, şehir dışı, uzun yol, tatil, off road... her zaman da çok memnun kaldım. düzgün bir araç alıp bakımını da ihmal etmezseniz çok bi problem yaşamazsınız, yakıt da korkduğunuz gibi değildir. linkdeki araç benim de pek hoşuma gitmedi. bence bir sıkıntısı var ki açıklamalar çok kısa olmıuş, artı ilan pasif.belki satılmıştır.

sizin yapmanız gereken hiç acele etmeden bu forumu dikkatle taramanız, bilginizi genişletip uygun ve temiz bir cj 5 ilanı yakalamanız. yaklaşık 10 000 ve biraz üstüne çok daha cazip seçenekler bulacaksınız. şimdiden hayırlı olsun diyelim. :smiley:

Arkadaşlar peki mekanik bilgimi artırmak için piyasada cj5 modifiyesi vs le ilgili dergi,kitap vs varmı.Mekanik bilgim sıfır :(

şu anda bu konu ile ilgili bulabileceğin en güzel ve büyük kaynak gezenbilir. garaj bölümüne, tetnik bölüme ve jeep bölümüne bakmalısın öncelikle.

chala' Alıntı:
şu anda bu konu ile ilgili bulabileceğin en güzel ve büyük kaynak gezenbilir. garaj bölümüne, tetnik bölüme ve jeep bölümüne bakmalısın öncelikle.

Sağolasın Chala...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri