diacsaleech
Yeni Üye
Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu
Sevgili nboya bu EKO66 cihazının gerçekten işe yaradığına emin misin? İnternette ufak çaplı bi araştırma yapsanız görürsünüz yüzlerce insan var bu yalan dolan işlere inanan ve çok sıkıntılar çeken -ki zaten çok randımanlı bişey olsa satışları patlamaz mıydı. ???
nboya' Alıntı:SAYGIN BEY orjinal motorunu degıstıren cok arkadasımız vardır ben orjınallıkten yanayım benım cj 4.2 YAKIT KONUSUNDA COK MEMNUNUM ARACIMA EXTRA EKO66 YAKIT TASARRUF CIHAZI TAKTIM.YAKITIM %20 CIVARINDA DUSTU ODA DOGAN SAHIN ARACIN YAKTIGI YAKITA DENK GELIYORKI BEN GUNLUK ZEVKLE KULLANIYORUM COGU KISI BUNA NASIL GAZ YETISTIRIYOSUN DIYOR. VARSIN COK YAKIYOR DIYE OYLE BILSINLER..
IYIKI EKO66 CIHAZI VAR YAPANDAN ALLAH RAZI OLSUN BUTUN BUYUK MOTORLU ARACLARA TAVSIYE EDERIM.
Sevgili nboya bu EKO66 cihazının gerçekten işe yaradığına emin misin? İnternette ufak çaplı bi araştırma yapsanız görürsünüz yüzlerce insan var bu yalan dolan işlere inanan ve çok sıkıntılar çeken -ki zaten çok randımanlı bişey olsa satışları patlamaz mıydı. ???