CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TURKUVAZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,638
Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu

nboya' Alıntı:
SAYGIN BEY orjinal motorunu degıstıren cok arkadasımız vardır ben orjınallıkten yanayım benım cj 4.2 YAKIT KONUSUNDA COK MEMNUNUM ARACIMA EXTRA EKO66 YAKIT TASARRUF CIHAZI TAKTIM.YAKITIM %20 CIVARINDA DUSTU ODA DOGAN SAHIN ARACIN YAKTIGI YAKITA DENK GELIYORKI BEN GUNLUK ZEVKLE KULLANIYORUM COGU KISI BUNA NASIL GAZ YETISTIRIYOSUN DIYOR. VARSIN COK YAKIYOR DIYE OYLE BILSINLER..
IYIKI EKO66 CIHAZI VAR YAPANDAN ALLAH RAZI OLSUN BUTUN BUYUK MOTORLU ARACLARA TAVSIYE EDERIM.

Sevgili nboya bu EKO66 cihazının gerçekten işe yaradığına emin misin? İnternette ufak çaplı bi araştırma yapsanız görürsünüz yüzlerce insan var bu yalan dolan işlere inanan ve çok sıkıntılar çeken -ki zaten çok randımanlı bişey olsa satışları patlamaz mıydı. ???

Etiketler

degerli arkadasım kımın ne dedıgı yaptıgı yorumları okumaktan zıyade ben kendı gordugum tasarrufa ve artı bir vites performansa bakıyorum,ben eko66 nın ne ortagı nede karcısıyım bizde bir pleymouth var 1976 model aynı o aracımızdada var o cıhazdan ve memnunuz benzınlı gıbı performansı var ve yakıtta oncekıne nazaran depoda 50 km ki buda cok guzel bır rakam bıze gore ayrıca ben audı a4 ume takdırmıstım klımayı kullanırken farkettık bunun faydasını aracta performans arttı ve yakıt %20 dusmustu o aracımızı sattık ,bizim firmaya onerdım reno magnum tırlara takdırdık aynı aractan 3 tane vardı bırıne sırf denemek ıcın takdırdık ve 3 ay denedık ve barız bır sekılde farkı gorduk %39 yakan dıger 2 magnumdan %5.5 %6 daha az yakmıstı dahada bu oranın artacagını soyledıler ılk takdıgınızda tam performans alınmıyor cunku motordakı kurumun atılması gerekıyor.neyse kım nederse desın memnun olmayan benı ılgılendırmıyor ben memnunum ben sadece paylastım... ve cjmı gunluk kullanmaktayım bugun en ekonomık gunumuz aracları 12 litre gaz yaksa 13*2200=286 kurus yakar varsın benım cj 18litre*2200tl=396 kurus yaksın 396-286=110 kurus benım aldıgım hazzın 1000 de bırını o 110 kurus daha az yakan aracdan alamaz.. bir gunde cj ye bınmedımmı o da aynı kapıya cıkar.saygılar.

cj si olanlar km de 500 krş yakıyosa kendilerini mutlu sayacaklar çünki bazı cjler biliyorum ben bi milyon yakıyo km de

pesendide' Alıntı:
cj si olanlar km de 500 krş yakıyosa kendilerini mutlu sayacaklar çünki bazı cjler biliyorum ben bi milyon yakıyo km de

Haklısınız Hakan abi ama KM'de 1 TL yakan araçta ayarsız araçtır LPG de bu fıyat yarı yarıyadır lastik ebatları önemli faktörlerden.Lpg boruları beyını emisyon enjektörler bakımlarının yapılması yakıtta etkılı olucaktır saygılarla :smiley:

2 sene önce lpg zamları yapılmadan 6 silindir 3.8 moturmu komple sıfırladık ve brc lpg taktırdım ama aracı 60 kuruştan aşağı düşüremedim 43\14 seri ayna mahruti ve 30inç lastik vardı şimdi olsa idi 80 kuruş belki 1 tl yakardı o zaman bile 1 tl yaktığı oluyordu şimdi v8 taktım çokta memnunum.. ;)

cj5 ci' Alıntı:
2 sene önce lpg zamları yapılmadan 6 silindir 3.8 moturmu komple sıfırladık ve brc lpg taktırdım ama aracı 60 kuruştan aşağı düşüremedim 43\14 seri ayna mahruti ve 30inç lastik vardı şimdi olsa idi 80 kuruş belki 1 tl yakardı o zaman bile 1 tl yaktığı oluyordu şimdi v8 taktım çokta memnunum.. ;)
Altlarında v8 ler bırbırylleriyle gezıyorlar dolasıyorlar off road yapıyorlar Anne bizim neden bir v8 imiz yok bana neden v8 almıyorsn :D ;D ;D ;D

merhaba cj-5 virüsü banada bulaştı,10-13 bin arası bir bütcem var,forumları okumaya araştırmaya başladım,umarım herkes hayalindeki araca kavuşur
sevgiler

omnitemporal' Alıntı:
merhaba cj-5 virüsü banada bulaştı,10-13 bin arası bir bütcem var,forumları okumaya araştırmaya başladım,umarım herkes hayalindeki araca kavuşur
sevgiler

hadi geçmiş olsun,
o paralara CJ5 bulunur,
77-79 arası bakın,

gönlünüze göre olsun ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR