CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TURKUVAZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,638
Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu

arkadaşımızın ilanı şuan pasif gözüküyor aktif olsaydı sırf 82model diye takasa bile gircektim fakat araçta ben 82 diilim diyordu telefon numarasını ararken 1974 oldugunu gördüm yani?

Etiketler

Tüm Jeep serisi arazi araçlarınızın yedek parça, motor ve mekanik bakım, onarım ve modifiye işleri itinayla yapılır. ''Offroad Garajı'' Ümraniye Orçun Usta 0532 65 888 65

Mekanik.jpg

selam orçun, çağla mıdık ben. ankara- rauf usta da tanışmıştık.

bizim mahalleye de gelmişsin sonunda, hoşgeldin. willys i satıp cj alma işi noldu?

güzel kardeşim, bunun kararını en doğru şekilde sen verebilirsin,1- 2 gün dene kararını ver ama bence çok mantıklı değil,bende cj 7 var komple 0 dan topladım üstelik iç konforu da süper orjinal kliması bile var evim iş yerime 3 km ama yinede her gün binemiyorum

Çağla Bey Willys duruyor önümüzdeki sezona yarış düşünüyorum. Sizi ve aracınızı servisimizde görmekten mutluluk duyarız kendinize iyi bakın ''Offroad Garajı'' Orçun Usta 0532 65 888 65

Grnt867..jpg

arkadaşlar bnde aranıza yenı katıldm bnmde bütçe 10.000 tl civarı we bnde yaklasık 3 aydır cj araştıryorum orjınalıne sadık kalınarak toplanms bütçeme göre az sayıda araç war bana yardımcı olablrsenz swnrm

toplanms araçlarda bana sonradan masraf olablcek ne olblr
bu iş 10.000 tl ile kapanabilrmı

Panzerci' Alıntı:
Bence bu sitenin peşini bırakma sürekli oku aracın artılarını eksilerini. Hemen karar verme araştır. Sahibinden sitesini de sürekli araştır. 10 bin TL ye tank gibi CJ5 ler gitti. Ben sürekli bakarım piyasaya acele etme ve ucuz ve bakımlı bi araç düşürmeye bak. Ben kendi aracımı 1 ay araştırdım okudum burdan çok bilgi sahibi oldum ve gittim bursadan getirdim.
+1 katılıyorum

bu konu acılalı 1 sene olmuş konuyu acan afrkadaşda bişe dememiş zaten :smiley:

Turkuvaz selamlar ,
Cjyi gunluk zevkle kullanan biri olarak sehir icinde rahatca kullanmak istiyorsan aracında kesinlikle mestenavuz fren olmalı yoksa cok yorulursun vede cok rısk alırsın normal fren duzenegıyle seri kullanımda akan bir trafıkte risk almaya gerek yok ama direksiyonu hidrolık yapmanı tavsiye etmem cunku yolda genıs lastikle cok gezer.onun ıcın on takımda tedbırler alman lazım.ustalar bunu cok ıyı bılır.

uzun yola gelınce bu araclarla hız yapılmaz zaten sız yapıyormusunuz dersenız ben yolunu buldummu basarım hıc affetmem cunku aracıma son derece guvenıyorum hıdrolik direksiyon olmasına ragmen yolda gezmez. mekanıgım cok guzel. sesı ıle butunlesırsınız muzık bile acmazsınız martta trabzona kadar gıttım geldım . taksiyle gıdıp gelsem daha cok yorulurdum ve zevk almazdım herhalde.
kayseriye geldıgımde bır okadar daha yol olsa gıderdım.

sunu ıfade etmek ısterım cj bır hastalıktır. aracını sevıyorsan sehır ıcı dısı yada konforu farketmez herhaukarda kullanırsın.zevk alırsın.

saygılarımla.

Katılıyorumm Hastalıkkıne ne hastalık .s 16 yasımda bulastı bana 18 ı beklıyorum.Ama söyle bir olay var frenler kampana Disk olması lazım sanırım :smiley: Hidrolik direksyon gerçekten cok lazım orjınal kara dıreksyon yumusak olmasına ragmen reflex ne kadar kuvvetlı olsada manevra sansı azalıyor.Mekanık cok önemli Herkes cj alırken dısına bakıyor kımse altına yatmıyor karbiraötrün değişmesi şart bence hararet için uzun mesafe yol acısından cok önemli lpg siz bence cok iyi ama Türkiye kosullarında lpgsız cjye bınmek ımkansızdır.Lpg lı bıle bence cok yakıyor ama hastalık ne yaparsınız.Ben halen cj aramaktayım ama şehir içi kullanım mı yoksa hafta sonu hobi daha karar veremedım yardım edersenız sevinirim isuzu motor nasıl sızce cj motorunun yerını tutumaz ama yavrusu olabilirmi ? Saygılar

SAYGIN BEY orjinal motorunu degıstıren cok arkadasımız vardır ben orjınallıkten yanayım benım cj 4.2 YAKIT KONUSUNDA COK MEMNUNUM ARACIMA EXTRA EKO66 YAKIT TASARRUF CIHAZI TAKTIM.YAKITIM %20 CIVARINDA DUSTU ODA DOGAN SAHIN ARACIN YAKTIGI YAKITA DENK GELIYORKI BEN GUNLUK ZEVKLE KULLANIYORUM COGU KISI BUNA NASIL GAZ YETISTIRIYOSUN DIYOR. VARSIN COK YAKIYOR DIYE OYLE BILSINLER..
IYIKI EKO66 CIHAZI VAR YAPANDAN ALLAH RAZI OLSUN BUTUN BUYUK MOTORLU ARACLARA TAVSIYE EDERIM.

valla bende babamı ıkna edemıyorum 90 lı senelerde almıs bınmıs cj 5 e banada o bulastırdı kabul etmıyor bende ısuzu 2500cc turba dizel motor taktırcam bende orjınal ısterdıma am off road yapamıcam şehir içi kullanıcam

SaygınOzdemir' Alıntı:
valla bende babamı ıkna edemıyorum 90 lı senelerde almıs bınmıs cj 5 e banada o bulastırdı kabul etmıyor bende ısuzu 2500cc turba dizel motor taktırcam bende orjınal ısterdıma am off road yapamıcam şehir içi kullanıcam
gazlı cj 4.2 = 2500cc dizel

BENİM 1977 MODEL CJ VAR DEDİĞİNİZ GİBİ HERGÜN YAZ KIŞ İŞE GİDİP GELİRKEN KULLANIYORUM TABİKİ ÇOK KONFORLU DEĞİL ARABAM AMA BEN ONUNLA GEZMEKTEN ZEVK ALIYORUM ARKADAŞLARIMIN DEDİĞİ GİBİ YAKITI YAGI SUYU OLDUĞU SÜRECE HİÇ BİR ZAMAN SANAYİYE GİTMESSİNİZ HATTA ARABAMIN RESMİNİ DE KOYDUM :smiley:

fotoraf (2).jpg

Sayın Murat bey ve Nboya bende dedıklerınızden yola cıkarak orjınal motorlu bır cj aldım.Daha arac bakımları yapıldıgından kullanamdım.Ama 45 kurus dıyorlar ama sızın yakıt tasarrufu hakkında önerılırınız varmı varsa nelerdır? Bırde şehir içinde fren ve power dıreksyon harıc ne sorunlarla karsılasabılırım. Ve nelere ıhtıyac duyarım Her zaman cj kullanırken yanımda bulunması gereken eşyalar nelerdır? arac ıstanbuldan ızmıre gelırse yakıt tahmını ne kadar olur ve ne sorunlar olusabılır SAYGILARR. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR