CJ-5 arıyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bydreams Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,676

Etiketler

Ynt: CJ-5 arıyorum

slm benim tanıdıgı yeni cj5 topladı hala eksigi bitmedi (az toplu aldı ufak tefek yaptırdı) ufak tefek eksikle artı 1 kabin toplam 17 binlirayı geçiyo sanırım. halada harcıyo:smiley: deniz beyin dedigine kesinlikle katılıyorum. bulabileceginiz toploplanmış cj herzaman ucuzdur. tabiki karar sizin:smiley:
 

Ynt: CJ-5 arıyorum

elbette toparlanmış bir cj en ucuzudur.bizim anlatmak istediğimiz aracı iyi tanimayan arkadaşların toplanmış diye aldıkları araçlarda aldatılmalarını önlemek içindir.jeep denildiğinde akla hep dış görüşü gelir ve gerçekten de çok havalıdır.halbuki asıl sorun görülmeyendedir.yani mekanikte.bu nedenle toplanmamış aracı tavsiye ediyoruz.
 

Ynt: CJ-5 arıyorum

1977 model cj 5 sahibiyim aeacımı satılığa çıkardım almak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum tel: 0533 954 17 37 aracımın her yeri orjinaldir. araç osmaniyededir.
 





Ynt: CJ-5 arıyorum

SELAM 7 000 TL YE FENNİDEN GEÇMİŞ TEMİZ 1 CJ 8 VAR İLGİLENİRSEN OZELDEN MESAJ ATARSINIZ
ARACIN FOTORAFLARI BENDE VAR.
 

Ynt: CJ-5 arıyorum

bendede 77 model cj5 var sadece kaporta boya istiyor yapıldığında uzun süre masrafsız kullanılabilir..
 

Ynt: CJ-5 arıyorum

ya oncelıkle kusura bakmayın pc yandı uzun zamadnır bakamadım mailllere gorme sansım varmı resımlerını bıde ne kadar ıstıyorsunuz
 





Ynt: CJ-5 arıyorum

Selam arkadaslar bende metalik kırmızı (ben cevirdim normal kırmızıydı) 77 model original cj var. elektronik atesleme, hidrolik direksiyon calışmayan yeri yok. aracta sıkıntı yok. kışlık tentesi mevcuttur. yedek mars sarj dinamoları karburatoru alacak kişiye verilecektir. alacak kişi sadece frenlerine bakım yaptıracak. aracta on 2 fren tutuyo arkalarda sıkıntı var. ben alıstım ama baska bi kişinin kullanması zor olur. araca 11.750 diyorum her aracta oldugu gibi pazarlık payı vardır aracın resimleri alt taraftadır isteyen arkadasa yardımcı olurum.. arac cj5 tir..

PICT0015


PICT0020


PICT0003


PICT0022


PICT0026
 

Ynt: CJ-5 arıyorum

www.sahibinden.com da 27724919 nolu ilanım mevcut. ben arabmı satıyorum. hiçbir sıkıntısı yok sadece keyfe keder 4 lastik alınabilir. motor defransiyeller sanzuman kısacası komple yeni yapıldı arac hiçbi sıkıntı yok muayene 2011 sonuna kadar..
 

Ynt: CJ-5 arıyorum

bu arada ozur diliyorum aracı yukarıya koymusum. dalgınlıgıma gelmiş arac 4200 motor 6 silindir. tuplu. soran arkadaslar olur fren ne kadar tutar diye zaten aracta arka frenler mevcuttu el freni falan faal durumdaydı arka defransiyelin akislerini değiştirdim ikisinine yeni taktım fren balatalarını sokmen gekeriyordu söktüm takamadım parcaları mevcut yani sadece ustaya goturulup taktırılacak ben alıstıgım için taktırma geregi duymadım zaten bu aracları bilen bilir frene gerek yok kompressor kuvvetli..
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,493
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst