Gelelim makaslı aracın ne olduğuna yahu adam bu saçmalık yüzünden belkide konuyu takibi bıraktı sen neden bir türlü anlamıyorsun ki bunu diğer adam da zaten makaslı araç komforludur helezonludan başarılıdır demiyor ki öyle bi iddia en azından bu başlık altın da yok..cj 5 hakkında alıcıyı uyaracağın bişey varmı?kardeşim bunların direksiyon kutuları çok narin hemen boZuluyor gibi?yada aks lar baş belası gibi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gelelim makaslı aracın ne olduğuna yahu adam bu saçmalık yüzünden belkide konuyu takibi bıraktı sen neden bir türlü anlamıyorsun ki bunu diğer adam da zaten makaslı araç komforludur helezonludan başarılıdır demiyor ki öyle bi iddia en azından bu başlık altın da yok..cj 5 hakkında alıcıyı uyaracağın bişey varmı?kardeşim bunların direksiyon kutuları çok narin hemen boZuluyor gibi?yada aks lar baş belası gibi?
Başgan diktafon diyorsun sürekli ama nasıl kullanıldığı hakkında pek fikrin yok sanırım..
yine kendince sende alışkanlık haline gelmiş şımarık jargonunla ezite etmeye çalışıyosun karşındakini
Üzülüyorum senin için
Başgan diktafon diyorsun sürekli ama nasıl kullanıldığı hakkında pek fikrin yok sanırım..
yine kendince sende alışkanlık haline gelmiş şımarık jargonunla ezite etmeye çalışıyosun karşındakini
Üzülüyorum senin için
Adamim yat uyu yarin kepenk kaldircan daha ben ofise gidicem sabah 9 da muvekkil gelecek onlar gelmeden bir 30 dakika once ofisime gideyim cayim gelsin bir masaya iceyim , kahvalti yapmadan evden cikmam evli olup ogle corek simitle kahvalti yapan emekci esnaf arkadaslara da bir uzulurum yolda berde gordugum zaman . Simdi sen sabah bir angara simidi de benim hatrima yiyiver cok oldu yiyemedim bi de gluten alerjisi var ... ))
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamim yat uyu yarin kepenk kaldircan daha ben ofise gidicem sabah 9 da muvekkil gelecek onlar gelmeden bir 30 dakika once ofisime gideyim cayim gelsin bir masaya iceyim , kahvalti yapmadan evden cikmam evli olup ogle corek simitle kahvalti yapan emekci esnaf arkadaslara da bir uzulurum yolda berde gordugum zaman . Simdi sen sabah bir angara simidi de benim hatrima yiyiver cok oldu yiyemedim bi de gluten alerjisi var ... ))
Sorun yok bende malesef insomnia var ..ama sabah senin için simit yicem söz haa bu arada biliyomusun avukat arkadaşlarım burda onlarda evde kahvaltı yapmadan dışarda simit çay yapabiliyolar
dene dicemde seni bozar be neyse hadi iyi uykular sana
Sorun yok bende malesef insomnia var ..ama sabah senin için simit yicem söz haa bu arada biliyomusun avukat arkadaşlarım burda onlarda evde kahvaltı yapmadan dışarda simit çay yapabiliyolar
dene dicemde seni bozar be neyse hadi iyi uykular sana
Ooo tam aradigimiz adam .. adamim gel seni jete cikaralim antalya istanbul arasi ford 10 teker marul 24 saat git gel , tum soforler pitci . Bak ne guzel senin pita da ihtiyacin yok paranin belini bukersin burada ))
Ooo tam aradigimiz adam .. adamim gel seni jete cikaralim antalya istanbul arasi ford 10 teker marul 24 saat git gel , tum soforler pitci . Bak ne guzel senin pita da ihtiyacin yok paranin belini bukersin burada ))
Gunaydiin..eglence oldu bu is bana valla.matchplus arkadsim asmissin kendini ama bosa ugrasiyosun anlatamazsin."bosa koysan dolmaz doluya koysan almaz" yorma kendini.bak goruyomusun insan konu basliginin disina nasil cikiyo;argo bi agizla ve sozum ona yarim yamalak teknik bilgiyle satasilinca..taa konunun en basinda adam mal beyani yapmis bizde sadece makasli arac kullanmadigimizi gostermek adina kullandiklarimizi yazdik nacizane ve soru sorduk arkadasa...anlasindiyede soru isaretide koydum ama yok takilmis gidiyoo
Ac bi yazdiklarina bak bak bakalim kim kime neye sarmis.kendi yazdiklarimi ifade etmeye calisirken ,birde senin yazdiklarinimi tekrardan sana aciklamaya ugrasiyim...bu neyin kafasi?ben alkolluyken bile boyle olmuyorum
Ac bi yazdiklarina bak arkadas...bensana kendi yazdiklarimi anlatamazken bide senin yazdiklarini tekrar sanami ifade edeyim.neyin kafasi bu.?ben alkolluykennbile boyle olmuyorum.matchplus la yazdikarini okudum;onun ne yazdigini merak ettigim icin ama senin lakirtilarini okumak icin deil tabi.bune gorgusuzluktur yok emekcilere uzuluyorm simit cay falan.nasil bir ezikliktir bu!.Ne oldugunu kestiremiyorum ama kesin biseylerin eksikligini yasiyosun veya yasamissin.bilinc altinda yer yapmis senin.bi psikiyatrist e gozukmelisin kanaat getirdim.ücretini bana fatura ettirebilirsin.