Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çin'de ki Beijing Benz - Daimler Chrysler Automotive Co. şirketinden yeni XJ yorumu: Jeep 2500... Daha önce verildiyse kusura bakmayın. Bu arada dizaynı ben baya sevdim, görüntüsünün harici nasıldır bilmem ;D
Çin'de yaklaşık 100 tane evet 100 tane otomobil üreticisi var... Bunun içinde BMW, VW Grubu, Chrysler, Ford...vs olduğu gibi taklitçilerde var mesela eski kasa taklit landcruiser, crv bulmak mümkün... Süper audi A6 üretiyorlar tamamen vw'nin kontrolünde.. ama ithal etmenin yolu yok yani uyanıklık yapıp Dubai'ye yollasam ordan Turkiye'ye soksam A6'ı ne satarız burda ... olmuyor... ihracat fiyatları Almanya ile aynı ;D
Jeep'de aynı şekilde... airbag'ler çalışır Uğur Abi Bir süre sonra Çin malı Jeep'ler BMW'ler gelir... Buna en yakın örnek Thailand'da üretilen Mitsubishi L200, Hi-lux G.Afrika'da, Navara'da sanırım Ispanya'da üretiliyor.. Bence L200'ün kalitesi Navara kadar iyi olmasa bile oldukça tatminkar ve fiyatı ucuz... Bakalım gelecek 10 sene neler getirecek... 15 sene önce Kore malı diye Hyundai'e herkes kötü gözle bakıyordu...şimdi heryerde Hyundai var ;D
Çin garip bir şekilde ilerliyor ama orada da zamanla işcilikler v.s. pahalanacak ve bir dengeye oturacak. Dünya'da şu anda üretim fazlası var özellikle gelişmiş ülkeler artık tüketimlerini azaltıyorlar sanırım geleceğin pazarları Asya ve Afrika olacak.
İçi diyince, kullandığıum arabanın bir yerlerde hala üretiliyor olması ve her parçasını bulabileceğimi bilmek güzel. Özellikle iç aksamdaki ıvır zıvır parçaları bulmak bazen zor olabiliyor. Ucuz bir şekilde komple çözüm bulunabilir bu sayede.
orjinal XJ ye kesinlikle lafın yok o kalitesini de kabiliyetini de ortaya koymuş zaten
içiyle kastetmek istediğim çin işi olduğu için kalitesinin çok daha düşük olacağını tahmin ettiğim için bu şekilde demiştim
Aracın üreticisi Chrysler ortaklığı, bu nedenle çok kötü olacağını sanmıyorum; sonuçta belli bir kaliteyi tutturacaklardır Amerika'da üretilenler kadar olmasada. Keşke firma ürünlerinin Türkiye distribütörü olsa ve görsek neye benzediğini.
Süper olmuş ama orjinali gibi olmaz bence ..Ben çin arabalarını inceledim fuuarda ve çok plastik doku var.kapı kolları bile esniyoo neyse kimine görede ii bi araçtır..
bu çinliler işi bilio, iç dış aynı, malzeme ve güvenlik sorunu olabilir, o kadarda olsun yani... fiyat farkına saycan zayıf yerlere çıkma orcinal tak, uygun fiyatlı olarak paşa paşa bin
selam ,
Ben bu kedi , köpek yiyicilerinin arabalarını fuarda inceleme firsatı bulmuştum .....!
ama inceleyemedim 4x4 ün arka bagaj kapağını açtım içine baktım ve kapattım ......... o kadar ve hemen kaçtım terk ettım orayı
bagaj camı öğle bi sallandıkı korkudan kırdık diye kaçtık ;D ;D ;D