Çin Malı XJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,798

BolbuzJack

Zirve
Çin'de ki Beijing Benz - Daimler Chrysler Automotive Co. şirketinden yeni XJ yorumu: Jeep 2500... Daha önce verildiyse kusura bakmayın. Bu arada dizaynı ben baya sevdim, görüntüsünün harici nasıldır bilmem ;D

www.beijing-jeep.com

2006102195047867.jpg

20050623145911d41d8.jpg

bj2003_001.jpg

w_1625648640759.jpg

20051014_jeep2500_1_1.jpg

Etiketler
Ynt: Çin malı XJ

Ben kataloglarını görmüştüm geçen sene :smiley:
Bence ithal edilse epey satar...

XJ olsun Çin'den olsun ;D

Ynt: Çin malı XJ

Çin'de yaklaşık 100 tane evet 100 tane otomobil üreticisi var... Bunun içinde BMW, VW Grubu, Chrysler, Ford...vs olduğu gibi taklitçilerde var mesela eski kasa taklit landcruiser, crv bulmak mümkün... Süper audi A6 üretiyorlar tamamen vw'nin kontrolünde.. ama ithal etmenin yolu yok :( yani uyanıklık yapıp Dubai'ye yollasam ordan Turkiye'ye soksam A6'ı ne satarız burda ... olmuyor... ihracat fiyatları Almanya ile aynı ;D

Jeep'de aynı şekilde... airbag'ler çalışır Uğur Abi :smiley: Bir süre sonra Çin malı Jeep'ler BMW'ler gelir... Buna en yakın örnek Thailand'da üretilen Mitsubishi L200, Hi-lux G.Afrika'da, Navara'da sanırım Ispanya'da üretiliyor.. Bence L200'ün kalitesi Navara kadar iyi olmasa bile oldukça tatminkar ve fiyatı ucuz... Bakalım gelecek 10 sene neler getirecek... 15 sene önce Kore malı diye Hyundai'e herkes kötü gözle bakıyordu...şimdi heryerde Hyundai var ;D

Ynt: Çin Malı XJ

Teknoloji Avrupalıdan, insan gücü uzakdoğudan...15 senenin bu olacak çizelgesi galiba..Bizde ağzımız açık bakalım..2 katı fiyat ödeyelim :(

Çin garip bir şekilde ilerliyor ama orada da zamanla işcilikler v.s. pahalanacak ve bir dengeye oturacak. Dünya'da şu anda üretim fazlası var özellikle gelişmiş ülkeler artık tüketimlerini azaltıyorlar sanırım geleceğin pazarları Asya ve Afrika olacak.

Aracın arkasının resimleri:

8309FCF3C1A848BA051183FD5BB14651.jpg

U98P33T148D42731F2100DT20040610114915.jpg

İçi diyince, kullandığıum arabanın bir yerlerde hala üretiliyor olması ve her parçasını bulabileceğimi bilmek güzel. Özellikle iç aksamdaki ıvır zıvır parçaları bulmak bazen zor olabiliyor. Ucuz bir şekilde komple çözüm bulunabilir bu sayede.

orjinal XJ ye kesinlikle lafın yok o kalitesini de kabiliyetini de ortaya koymuş zaten
içiyle kastetmek istediğim çin işi olduğu için kalitesinin çok daha düşük olacağını tahmin ettiğim için bu şekilde demiştim

Aracın üreticisi Chrysler ortaklığı, bu nedenle çok kötü olacağını sanmıyorum; sonuçta belli bir kaliteyi tutturacaklardır Amerika'da üretilenler kadar olmasada. Keşke firma ürünlerinin Türkiye distribütörü olsa ve görsek neye benzediğini.

gelsin ucuzsa alırım... şaseyı barları ve aırbagı orcınal çıkmayla değişirim... paşa paşa binerim... mal diri gözukuyo... hiç deelse sıfır derız.... :smiley:

Süper olmuş ama orjinali gibi olmaz bence ..Ben çin arabalarını inceledim fuuarda ve çok plastik doku var.kapı kolları bile esniyoo :smiley: neyse kimine görede ii bi araçtır..

bu çinliler işi bilio, iç dış aynı, malzeme ve güvenlik sorunu olabilir, o kadarda olsun yani... fiyat farkına saycan :smiley: zayıf yerlere çıkma orcinal tak, uygun fiyatlı olarak paşa paşa bin :smiley:

selam ,
Ben bu kedi , köpek yiyicilerinin arabalarını fuarda inceleme firsatı bulmuştum .....!
ama inceleyemedim 4x4 ün arka bagaj kapağını açtım içine baktım ve kapattım ......... :p o kadar ve hemen kaçtım terk ettım orayı
bagaj camı öğle bi sallandıkı korkudan kırdık diye kaçtık ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR