Çıkma Yedek Parça

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,640

997799

kings go ahead
Mesajlar
2,095
Tepkime Puanı
5
Yer
çorum
çeşitli parçaların fiyatını almıştım, piyasadan epey ucuz fiyatlar bilgilerinize. Kilis te ismini tam bilmiyorum: 03488142893
 

Etiketler

Ynt: Çıkma Yedek Parça

Buradaki tamirci arkadas mümkün olduğunca eskiyi gönderip hata riskini minimize ediyormuş. Sadece suzuki değil diğer markalar da varmış, ben 1-2 kez görüştüm piyasadan baya ekonomikler... Umarım birilerinin işine yara. Sevgiler..
 





Ynt: Çıkma Yedek Parça

Suriyeden çok ekonomik fiyata orjinal suzuki yedek parça temin edildiğini bende duydum. Arkadaşımızın dediği gibi tüm markaların orijinal yedek parçalarını getirtmek mümkün. Aracın komple koltuklarını bile getirtebiliyormuşsun. O bölgeye giden Has turizm gibi otobüslerle getiriyorlarmış, Suriyede çıkma parça kullanılmıyor zaten almayada gerek yok parça no.sunu veriyorsunuz 1/4 fiyatına orijinal 0 parça geliyor.
 

Ynt: Çıkma Yedek Parça

ensar otomobil var orada. adanadayım nasıl olsa lazım olur diye bir ara kaydettim ama bu vitaralar çok sağlam. hiç aramadım daha
ADRES :
KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ / KİLİS


TEL :
(348) 822 23 95 /
0536-252 59 30 / 0544-852 82 79
 



Ynt: Çıkma Yedek Parça

inanın bilmiyorum. sadece lazım olur diye kaydetmişim. internette firmaya ait bir site var ama.
 



Ynt: Çıkma Yedek Parça


site var ama 16/12/2009 itibarıyla pek güven vermiyor! tepki gösteren arkadaşı destekliyorum bu arada.

http://www.ensaryedekparca.com/
 

Ynt: Çıkma Yedek Parça


çok enterasam bir ve doğru bir tepki. tabii ki karşı tarafıda dinlemek lazım.
 

Ynt: Çıkma Yedek Parça

ilginç bi tepki, hoş olmuş diycem ama bilemiyoruz ki olay nedir...
bnim ilk verdiğim yer sanırım burdan farklı bir yer, epey parça alındı arkadaşlarımız tarafından, çıkma parçaya sıfıra yakın para ödemek istynlere yaramaz :smiley:
 

Ynt: Çıkma Yedek Parça

Birbirini hiç tanımayan insanların arasında gerçekleşen bir alışveriş. Telefon ediyorsunuz, parça soruyorsunuz, varsa para gönderiyorsunuz ve parça geliyor. Tamamen güven unsuruna dayalı, bu olmadan yürümesi olanaksız bir ilişki. Belki adamı hiç görmeyeceksiniz hayat boyu!.. ve bu işler böylece genellikle sorunsuz yürüyebiliyor. Öte yandan, bir sürü para verip aldığınız 2. el aracın bir yerinde kısa süre sonra bir sorun çıkıyor ; satan kişiyi tanıdığınız halde, genellikle gidip hesap sormuyorsunuz-sormuyoruz. İlginç durum?
 

Ynt: Çıkma Yedek Parça

arkadaşlar...kendi fikrimi açıklamak istiyorum.daha önce mazda panelvanım için o taraflardan üst kapak istemiştim aynı şekilde.parayı yatırdım.iki gün sonra geldi.adamlar tanımasakta güvenli geldi bana.zira sanayide birçok ustanın bu şekil parça istediğine şahit oldum.parça ihtiyacım olsa..yine isterim açıkçası...saygılarımla
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Mesajlar
1,529,712
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst