Çift kabin Pick Up Önerileriniz ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan megabyte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,855

megabyte

Ana Kamp
Yer
Antakya
Arkadaşlar öncelikle kriterleri belirteyim ;

1) 4*2
2) düşük yakıt tüketimi
3) dayanıklılık
4) uygun fiyat
5) kullanım alanı daha çok köy yollarında yük taşıma amaçlı , ve şehir içinde de aynı sıklıkta kullanıma uygun
6) ikinci el piyasası iyi

şimdilik bunlar . Bir de kendi düşündüğüm bir kaç model var onları sıralıyayım ;

İsuzu = D-max , Nissan = Skystar , Mitsubishi = L 200

Tavsiyelerinize merakla bekliyorum ...

Etiketler
Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ...

burada farkettiyseniz genelde 4x4 ler hakkında detaylı bilgi mevcut..

sorunuzun cevabına gelincee....
nakliyeciler ne kullanıyor? buna bakacaksınız, bu adamlar para kazanmak istiyor, problem istemiyorlar vs vs vs...ambarlar, kargo şirketleri gibi...
ağırlıklı ford transit kullanırlar....
haa illa çift kabin aşşağıdaki seçneklerden hangisi derseniz, hepsi aynı mazda harici ne alırsanız alın, hangisinin servisine daha yakınsanız onu alın...toyotayı koymamışsınız seçeneklere....

4x4 deseydiniz size kesinlikli Mitsubishi L200 derdim ama
4x2 ,az yakıt ,çok yük nakli,sehir içi kullanım,2.el piyasa bakımından size tek araç söyliyim Isuzu D-max size en uygun araç budur kolay kolay arıza vermez motor gayet sağlamdır,iç dizaynı insanı tatmin eder (tabi kişiye bağlı) yakıt bakımından diğer pick up lara göre azdır....
önemli ( eğer maddi durumunuz iyi ise yeni kasalarını alın D-max ın 2004-2005-2006-2007 kasaları rampalarda durup kalkması çok sıkıntı oluyor ama bu sorun 2008 ve yukarısında yok alabilirseniz 2008 ve yukarısı alın derim ....

997799' Alıntı:
burada farkettiyseniz genelde 4x4 ler hakkında detaylı bilgi mevcut..

sorunuzun cevabına gelincee....
nakliyeciler ne kullanıyor? buna bakacaksınız, bu adamlar para kazanmak istiyor, problem istemiyorlar vs vs vs...ambarlar, kargo şirketleri gibi...
ağırlıklı ford transit kullanırlar....
haa illa çift kabin aşşağıdaki seçneklerden hangisi derseniz, hepsi aynı mazda harici ne alırsanız alın, hangisinin servisine daha yakınsanız onu alın...toyotayı koymamışsınız seçeneklere....

mazda harici derken hangi olumsuz yönü var ki

yunus61' Alıntı:
mazda harici derken hangi olumsuz yönü var ki

mazda harici derken aslında hata yapmışım uyarı için teşekkürler...
4x4 mazda dan bahsetmiştim aslında...o da diğerlerine göre daha fazla kırıldığı için arazide...
4x2 olarak mazda olarak bi fikrim yok...

997799' Alıntı:
mazda harici derken aslında hata yapmışım uyarı için teşekkürler...
4x4 mazda dan bahsetmiştim aslında...o da diğerlerine göre daha fazla kırıldığı için arazide...
4x2 olarak mazda olarak bi fikrim yok...

evet şimdi oldu bende bir 2005 model mazda b2500 4x2 kullanıcısıyım da ondan dikkatimi çekti mazdadan memnunum h-hem gücü hem motoru olsun sıkıntıssı yok 1.150 kg kadar yük taşıma kapasitesiyle neredeyse diğer pick up larddan önce tek sorunu var buji kesme olayı biraz fazla oyuyor bunun nedenide her çalıştırmada kolay çalışması için aracın devreye giriyor bujiler motor soğuk yada sıcak olması farkettmiyor.... her koşulda devreye giriyor. yakıt konusunda da çok fazla yakmıyor...ama ben aracımdan memnunum....

grnt0211.jpg

Önerileriniz için teşekkürler . Yalnız yük taşıma dediğim hani bir çiftçinin günlük ihtiyacını karşılar nitelikte . Yani amaç taşımacılık değildir . İsuzu d-max i bende beğendim . baz versiyonuna 37.500 verdiler . 0 km araç için tabi . Ne diyorsunuz ?

Eğer aracımın altı yüksek olsun biraz daha lüx olsun dersen sana Isuzu D-Max 4x2 Limited Edition versiyonunu tavsiye ederim

D-Max 4x2 Limited Edition

isuzu_gallery_preview3.jpg

isuzu_gallery_preview4.jpg

isuzu_gallery_preview8.jpg

isuzu_gallery_preview9.jpg

D-Max 4x2 Çift Kabin

3_image_for_silan_1415629_800x600.jpg

2_image_for_silan_1415629_800x600.jpg

1_image_for_silan_1415629_800x600.jpg

blank.gif

blank.gif

blank.gif

blank.gif

blank.gif

megabyte' Alıntı:
Önerileriniz için teşekkürler . Yalnız yük taşıma dediğim hani bir çiftçinin günlük ihtiyacını karşılar nitelikte . Yani amaç taşımacılık değildir . İsuzu d-max i bende beğendim . baz versiyonuna 37.500 verdiler . 0 km araç için tabi . Ne diyorsunuz ?

0 sa doğrudur ama 2.el istersen biraz daha düşük fiyata bulabilirsin şimdi vergi zamanı olduğu için çoğu arac piyasada satılık durumda....

yunus61' Alıntı:
0 sa doğrudur ama 2.el istersen biraz daha düşük fiyata bulabilirsin şimdi vergi zamanı olduğu için çoğu arac piyasada satılık durumda....

İkinci elde düşünebiliriz aslında . Eğer uygun bir modele rastlarsan bilgilendirmeni rica ediyorum .

Yeni modellerde Mazda ile Ford'un araçları aynı. Birinin üzerinde ford ötekinin üzerinde mazda yazıyor sadece. Servis farkı olabilir.
Toyota'nın araçları ve servisi iyidir. Her geleni ille de kazıklamamız lazım mantığı ile hareket etmezler.
Mitsubishi'nin araçlar iyi, servisleri pahalıdır.
Isuzu hakkında bilgim yok, ama Türkiye'deki en yaygın kamyon/kamyonet markası gibi gözüküyor.

Bu gün tekrar İsuzu bayisine gidip aracı daha fazla kurcaladık birde kısa bir test sürüşü yaptım . Daha önce hiç pick-up kullanmamıştım ama gidişi iyiydi . Yalnız vites aralıklarını çok kısa tutmuşlar birde geçişler pek rahat değil gibi . Ama ısındım araca ne yalan söyliyim . Sanırım Ufukta İsuzu D-max görünüyor arkadaşlar . P.tesi birde ikinci el navara gelecek birde ona bakıcaz bakalım .

megabyte' Alıntı:
Bu gün tekrar İsuzu bayisine gidip aracı daha fazla kurcaladık birde kısa bir test sürüşü yaptım . Daha önce hiç pick-up kullanmamıştım ama gidişi iyiydi . Yalnız vites aralıklarını çok kısa tutmuşlar birde geçişler pek rahat değil gibi . Ama ısındım araca ne yalan söyliyim . Sanırım Ufukta İsuzu D-max görünüyor arkadaşlar . P.tesi birde ikinci el navara gelecek birde ona bakıcaz bakalım .

Bence hiç bakma yakıtı fazla adamı batırır :smiley: tabi artılarıda var ama yakıt konusunda değil...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.