Chevrolet Blazer lüfen yardım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Erdi.S Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,204

Etiketler
Arkadaşlar merhaba bende 2 ay önce 1995 4.3 vortec aldım aracımdan gayet memnunum fakaT son üç dört gündür ateşleme sorunu yaşıyorum marş basıyor ateşleme yapmıyor marş basmaktan akü bitince takviyeyeyle araç çalışıyor böyle bi durum başına gelen varmı acaba ? Sorun aküdenmi buji ve kablolardanmı yoksa marş motorundanmıdır ?
Birde akşam kar yağdı kartepeye çıktık aracı 4 çekere aldım 4 hi lambası yanıyor fakat ön 4 çeker devreye girmiyor aynı sorun 4lo dada yaptı ışık var ama araç sadece arkadaş itiş şimdiden cevap ve önerileriniz için teşekkür ederim
 

şaft mevcutmu önde? bazen söküyorlar onarmak yerine. saçma bir soru gibi gelebilir ama...
 

Mevcut gibi gözüküyor ama tam detaylıda bilmiyorum açıkçası yağ değişimi yaparken var gibi gözüyordu
 

otomatik porya kilitli bir sistem var ise, mesela pathfinder de böyleydi, bu ön porya kilitlerini aktive eden sistemde bir sorun olmuş olabilir. en kötü, onları manuel kilit ile değiştirirsiniz. hem tüketim azalır hem de sadece arazide arabadan inip tekerlekler üzerinden ön çekişi açarsınız.
 




malesef hiçbir fikrim yok. o bölgedeki birilerine sormak lazım. sizin araca dolmuş kamyonet gibi araçlara bakan kişiler de rahatlıkla hizmet verebilir. sonuçta yeni parçayı eskisinin yerine takacak hepsi o. parçaları ise tar oto vs gibi işi bilen offroad malzemeleri satan birisinden alırsınız.
 


çok teşekkür ederim olmadı internetten sipariş veririm varsaya yenisiyle değiştiririm
 

En son dodge nitro aracım için gitmiştim hanjeep firmasını diyorsunuz ama pek memnun kalmadım işin açıkçası ama şuan yeri değişmiş firmada büyümüş işçilik konusunda ustalar değişmiştir belki demekte yarar var
 



han jeip değil, SUV garaj emrah usta, netten aratın bir, ikisi farklı dükkanlar.
 

Alma niyetinde olduğum 3 tane blazer var önümde birini seçmeliyim.. alirken kriterlerim neler olmalı 95 ve oncesi ile 96 ile sonra 4.3 vorteclerin motorlari farkli mi? S10 ve ismini bilmedigim önü çift farlı bir kasasi daha var hangisi tercih edilmeli? Hava akış metresi bozuk olan bir tane var 26 civarina alabilirim fiyat gayet uygun, bunu yaptirsam dikiş tutar mi?
 

eski konularda detaylı yorumlar mevcut, onları bir inceleyin bence, kullanıcı yorumları önemli.
Blazer kullanan pek yok, ondan ustalara da danışın.
96 sonrası vortec olanlar tutuluyor.
 

eski konularda detaylı yorumlar mevcut, onları bir inceleyin bence, kullanıcı yorumları önemli.
Blazer kullanan pek yok, ondan ustalara da danışın.
96 sonrası vortec olanlar tutuluyor.
Tesekkurler hocam, cok cok inceledim, evet 96 ve sonrasi diyen de var tam tersini iddaa eden de.. kafam cok karisti malum..
 

Selamünaleyküm bana ulaşa bilirmisin 05412936901
 



Selamünaleyküm 05412936901 bana ulaşırmisin lutfen