cherokee`nin basina gelenler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan biracayipadam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,624

biracayipadam

Ana Kamp
Yer
bishkek/kyrgzstan
http://www.youtube.com/watch?v=VPBVXFdrCPs&feature=player_profilepage

cok hosuma gitti arkadaslar sizinle paylasmak istedim.

konusulanlar rusca.genelde kufur ediyorlar.:smiley:)ama en basta mitsubisi dereyi gectikten sonra,bakalim amerikan ne yapacak diyorlar.

Etiketler
Ynt: cherokee`nin basina gelenler

videodaki ruslar gerçekten beyinsiz. araç ters dönüyor,içindekiler ölebilir,sığırlar hala kenardan bağırıyorlar.
Bizde olsa herkes suya atlardı valla arkadaşını kurtarmak için.

Ynt: cherokee`nin basina gelenler

Birincisi arac digerleri kadar yukseltilmemis ve o su seviyesi o arac icin fazla.
İkincisi suyun akisina karsi girip sonra suyun kuvvetinden istifade etmek icin suyu arkasina alarak
cikmaya calisacagina suya karsi gitmeye devam ederek hata yapiyorlar.
Suruklenmeye baslayinca da durumu lehine cevirmek icin aracin yonunu degistirmeye bakmiyor.
Hala suya karsi direniyor bu da aracin yan donup devrilmesine yol aciyor.
İyi goremedim ama snorkelde yok galiba aracta,belki de stop etmis olabilir.
Gelelim mudahale isine arkadasimiz hakli bizde olsa araciyla yada sahsen herkes deli gibi kosar.
Biraz daha oyalansalar ikinci kisi gurultuye gidiyordu.
Bu arada ilk gecen arac Toyota ve son arac ta Uaz gibi geldi bana.
Tek az yuksek olan da suya kapilan Cherokee.Sanki devrildigi yer daha sig gibi gozukuyor.
Keyifli bir paylasim oldu bir suru yorum yaptik,tesekkurler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR