Cherokee İçin Yedek Parça Nereden Bulabilirim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avercanugur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,046

avercanugur

Moderatör
Yer
MUĞLA
Arkadaşlar merhaba!
Diğer forum sayfasına da yazmıştım ama tekrar yazmak istedim.99 cherokee country 4.0LT (kare kasa 6 silindir) aracıma çamurluk kenarlığı ve yükseltme kiti (3" veya 4") almak ve takmak istiyorum tabi ihitiyacım olacak diğer parçaları da . Nereden uygun fiyatlarla alabilirim adres ve telefon verebilirseniz sevinirim.

Etiketler

Ynt: Cherokee İçin Yedek Parça Nereden Bulabilirim?

Özel Oto /Yedpa Kayışdağı- Cengiz Özel 0216 471 11 90

Özel Oto/Maslak Sanayi - Atilla Özel 0212 276 92 95

Master Servis/Maslak Sanayi - 0212 286 39 45

Tar Otomotiv/Bostancı Sanayi - 0216 574 69 93

Ulus Oto : http://www.ulusoto.com/

Yaman Ticaret: http://www.yamanjeep.com/

Son iki firmayı tanımıyorum, hem iş yerime çok yakın olması hemde çok eski tanışıklığımızdan ben Cengiz Özel'den alışveriş yapıyorum.

Cengiz arkadaşımız aynı zamanda bir jip kullanıcısı (off-road) olduğu için bilgi ve tecrübesi çok fazla.
Ben de parça alımı ve modifiye konularında deneyimlerinden faydalanıyorum...

Üstadların dediği doğru,Cengiz Özel Parça temininde ve Atilla Özel (maslak sanayi 2. kısım 21. sk servis hizmetide vermektedir.Bana çok yardımcı olmuştur.(Astronomik rakamlar istemez.Atilla Özel) ;)

arkadaşların tavsiyeleri cengiz bey doğru tercih termostat sordum bir yere 75 tl cengiz beyde aynısı 15tl buyrun yorum sizin........

NASCAR JEEP SERVİCE İkiteeli oragize sanayide hertütlü parça mevcut . ne isterseniz arayınız 0212 549 6949

Nascar, doğru seçimdir....

Söz...
Erkek sözü :smiley:

Ben yıllardır Nascar'a aboneyim, şimdiye kadar her işimi çözdüler, orada kendimi evimde gibi rahat hissediyorum, samimi arkadaşlar...!
Mithat ve Salih usta...!

Merhabalar
Ben aracıma bir ay önce klima gazı bastırmıştım ve 15 gün kadar sağlıklı bi şekilde kullandım daha sonraları soğutmamaya başladı, sanırsam kaçak var. Ankara'da kaçak kontrolü ve dolum yapacak güvenilir bildiğiniz yer varmı. Eğer arızası büyükse masrafı fazla olabilir, son gittiğim yer bana pek güvenilir gelmedi.

Ankara'da Klimacı :

İzmir Oto Elektrik

İsmail Usta

Oto Sanayi Sitesi 1 nci Cad. 11 Sk. No:21 ŞAŞMAZ - ANKARA

0312 278 23 22

----------------------------------------------------------------------------------------------

GÖNÜL ISI - KENAN USTA

OTO SAN. SİT. 25 SOK. NO: 16 ŞAŞMAZ ANKARA

0312 278 04 42

MC' Alıntı:
Ankara'da Klimacı :

İzmir Oto Elektrik

İsmail Usta

Oto Sanayi Sitesi 1 nci Cad. 11 Sk. No:21 ŞAŞMAZ - ANKARA

0312 278 23 22

----------------------------------------------------------------------------------------------

GÖNÜL ISI - KENAN USTA

OTO SAN. SİT. 25 SOK. NO: 16 ŞAŞMAZ ANKARA

0312 278 04 42

İzmir oto elektrik... Yıllar öncesinden bilirim, süperler, ama hep lüks araçlara bakarlar ve pahacılar diye biliyorum....

Gülveren' de ki Bosch servisinde Müdür Tarık bey var. Emek' ten Alp' in selamını söyleyin... Mükemmel ve çözüm odaklı birisi....

Akgün Aydın' daki Ahmet usta' da işinde çok iyi... Tavsiye ederim....

Evet Gülveren deki Bosh Servisi ayny zamanda milano otogazın Ankaradaki tek yetkili servisi. Tarık Beyi ben de tanıyorum gerçekten çok tecrübeli ve alçak gönüllü bir insan.

Zakof' Alıntı:
Evet Gülveren deki Bosh Servisi ayny zamanda milano otogazın Ankaradaki tek yetkili servisi. Tarık Beyi ben de tanıyorum gerçekten çok tecrübeli ve alçak gönüllü bir insan.

Tarık abi şahanedir, elektrik, elektronik felan her şeyi de bilir...

Dizellere de lpg bağlıyorlar.... Şehir içi minübüsler felan... Süper...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR