KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Cherokee aracımda panelin solunda yukarı doğru sarı renkli yanan bir ok işareti görüyorum. (resimde işaretledim)
araç eski olduğu için malum kullanma klavuzu da yok
bu lambanın ne anlama geldiğini iletebilir misiniz ltf?
http://www.rockauto.com/ parça no. 1129 1990 JEEP CHEROKEE 4.0L 242cid L6 : Literature : Owners Manual $13.00 (üşenmedim aradım... ) posta ücreti ile birlikte fiyatı bunun en az 3 katına çıkar ama mutlaka lazım diyorsanız hala bulunabiliyor.
Benzin fiyatının yönünü gösteriyor olmalı (o yüzden hiç aşağı ok yanmıyordur), ya da MTV ayının yaklaştığını...
Şaka bu yana aracı yeni aldıysanız eski sahibine telefon edip sorun bence. Yok uzun zamandır sizdeyse ve bu durum yeni çıktıysa ortada garip bir durum var.
En mantıklısı şu geldi bana: Düz viteste o ışık ne işe yarıyorsa otomatikte de o işe yarıyor. Yani otomatik vites kolunu D'den 2'ye almışsınız mesela araç diyor vitesi yükseltmek lazım ama siz 2'de sabitlemişsiniz... (sadece tahmin)
Arıza kodları özel bir alet olmadan okunması düşünülen şeyler değil, jeep servisinde vardır belki. Son yıllarda standartlaştı galiba ama 1990 model bir aracın arıza kodunu okuyabilen alet (okunabilecek kayda değer bir kod varsa tabi) öyle heryerde bulunmaz sanırım. Bence ankara ya da istanbulda iseniz bilinen servislerden birine gösterin.