Cherokee 3.1 Td Almayı Düşünüyorum Yardım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan başkentli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,199

başkentli

Ana Kamp
Mesajlar
21
Tepkime Puanı
0
Yer
eskişehir
cherokee 3.1 td 2000 veya 2001 almayı düşünüyorum ne önerirsiniz sorunları varmıdır tavsiye edermisiniz bilgisi olandan yardım bekliyorum hepinize tşk ederim şimdiden
 

Etiketler
Ynt: Cherokee 3.1 Td Almayı Düşünüyorum Yardım

merhabalar öncelikle seçtiğiniz 3,1 td araç sıkıntılı bir motora sahiptir yedek parçası pahalıdır ikinci eli cok zayıfdır bence hiç bulaşmayın 2,7 crdı motorlu cherooke bakarsanız sorunsuz bir motor tercih etmiş olursunuz yedek parca ve servisi boldur 2,7 motor mercedes ml jeeplerle ve E kasa mercedeslerde kullanılan motordur ve hemen hemen turkiyenin her yerinde onarımını yaptırabilirsiniz saygılar.
 


Ynt: Cherokee 3.1 Td Almayı Düşünüyorum Yardım

Uzak durun , 4.7 motor lpg li alsanız da özellikle bulabilirseniz simit tanklı, işnizi süper görür, yakıtı da hemen hemdn aynı olur....
 

Ynt: Cherokee 3.1 Td Almayı Düşünüyorum Yardım

Mrb ben 5 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim aracım 202 binde yaklaşık bu güne kadar yağını değiştim o kadar aracı zorlamazsanız bir sıkıntısı yok aracın tek sıkıntısı hararet yaptırmayacaksınız diyorlar her yerde parçası var çıkmasıda sıfırıda bol binmek için benim fikrim ideal bi araba o fiyatlara yerli araba almam evet 2. eli biraz zayıf bu doğru ama günlük kullanım ve hafta sonu piknik doğa gezisi için olur ama alıp of road yapacam derseniz sıkıntılı olur düşüncesindeydim ama konya beyşehirde ofroad yapan arkadaşlarım var aracı yükseltmişler lastikler falan çok da ii diyorlar sıkıntı yaşamamışlar isterseniz numaralarını vereyim görüşün gerisi size kalmış.
 



Ynt: Cherokee 3.1 Td Almayı Düşünüyorum Yardım

bu motorlar bizar kibar sanırım. chrysler yetkili servisi arkadaşım olduğu için arada bahsi geçen bir motor. dediklerine göre çok bozulanı da var hiç bozulmayanı da. bence dizel araba, yol yapmış bir motora sahipse ve bilmediğiniz bir araçsa alınmamalı. çünkü turbo dizel motorları kullanmayı bilmeyen adamlar, onları gerçekte bozan kişilerin takendileri.

jeep gibi bir firmanın bozulacağını fark etmeden o motor ile bir süre araç satmış olması kabul edilebilir gibi değil. kaldı ki aynı vimotori firması yeni nesil jeep lerin dizellerini de üretiyor. hata yapmış olasalar bu yeni motorlar mesela cummins vs gibi birşeyler olurdu diye düşünüyorum ki adamlar mercedesten motorları mecburen bırakıp sonra aynı belaya bulaşmazlardı.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Mesajlar
1,524,154
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst