Check Engine Kod 27 Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan neyse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,968

neyse

Yeni Üye
97/5.2 aracımda check engine 27 hata kodu alıyorum.
Injector 3, and/or 4, and/or 5, and/or 6 output driver does not respond properly to the control signal.
Araç tekliyor, titreme yapıyor ve nereden geldiğini bilmediğim periyodik bir (3-4 saniyede arayla) tıklama var. Aracım lpg'li ve yakıt tüketimim özellikle benzin bariz bir şekilde arttı.
Ustamla baktık bir problem göremedik. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Etiketler
Ynt: Check Engine Kod 27 Yardım

27 numaralı arıza benzin enjektörlerinin arızalı olduğunu gösterir,enjektörlerin çalışmaması enjektör arızasından veya başka bir sebepten olabilir onu ustanız bulacak, eğer ankaradaysanız size yardımcı olabilirim..

Ynt: Check Engine Kod 27 Yardım

dün lpg ile hafif tekleme oldu sonra 10-15 dk kadar kullandım bi problem yoktu. aracı sotp edip tekrar çalıştırdıktan sonra arıza ışığı yandı .bende ustaya götrüdm 3-5-7 silindirlerde ingilizce yazdığı için çözemedim hata vermiş arızayı sildirdim .çünkü her şey normaldi .bu gün sabah ilk çalıştırmamda bariz tekleme vardı daha tüpe geçmeden .sanırım enjektörlerden biri veya bi,r kaçı gümledi.başka araçlarda başıma geldiği için öğrendim artık ;) enjektörleri tek tek çekip hangisinde arıza var anlamaya çalışıcam

nasıl bi enjektör takayım markası modeli falan ne olsun sanırım kendim takabilirim.alabileceğim en uygun yer neresi.

birde dün balığa gitmiştim nedenini anlayamadığım bi sebepten akü boşialmış sanırım farlar açık kaldı.başka araçla çalıştırdık bunun etkisi olabilirmi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.