Çekme Karavan Için Kablosuz Kamera

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alperdos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,932
Abi şuan İstanbul yağmurlu az önce vardım İstanbul'a, hafta sonu montaj yapılacak belkide delmeyecekler bilgi veririm tam olarak bende bilmiyorum.

VKY-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
kamera
Merhaba,
İnternet üzerinden tv ile tablet bana pek mantıklı gelmiyor, ufak geliyor ekran, birde Yunanistan turuna çıkacağız akabinde başka yurt dışı seyahatlerimizde olacak o nedenle kalıcı bir çözüm olsun istedik.

Mutlaka denk geliriz =) Ama konuyu çok dağıtmıcam ve rahatsızlık vermeyeceksem bir kaç şey daha danışacaktım. Micro Solar İzmirdeki firma mı ? Solar panel için detaylı bilgi verir misiniz, bluetooth kiti ses sistemi için değil mi ? Birde City Water ekleteceğim demistiniz baska bir konuda. O nedir ?

Mikrosolar firması izmir Seferihisar da.
Çağdaş beyde konusunda bilgili ve güvenilir, onlardan 185watt monokristal panel 20amper mppt ve mppt ye rs232 portundan bağlanan Bluetooth kitini aldim,
Mppt dolap içerisinde olacağı için telefondan yada tabletten Bluetooth üzerinden tüm bilgilere ulaşmak daha mantıklı ve kolay.

Bluetooth denilince aklımıza adria da ses sistemi geliyor ama o opsiyonu aldıysanız zaten fabrikada eklenip geliyor.

Citywater bağlantısı dışarıdan hortum ile bağlantı yaparak karavanın kendi su deposunu bypass edip evinizdeki şebeke suyu gibi hiç kesildi bitti derdi olmadan sürekli musluk suyu kullanmak için takılan bir ekipman. Hortum girişi olan bir parça karavanın dışından su girişi için takılıyor. Artık kamp alanlarımızda da ufak ufak başladı her karavanın yanına musluk konmaya. Faydalı bir özellik bence.

Rahatsızlık söz konusu değil zaten, faydalı bir şeyi paylaşmak kadar güzel bir durum yok.

Merhaba alperdos,
foto paylaşmamışsınız. Durumunuz nedir, memnun musunuz, konuyu takibe devam ediyorsanız yeni modelleri çıkmış mı? Ben de araştırıyordum bu konuyu. Almak zorundayım. Ne tavsiye edersiniz?
selamlar.

.mesajı 2 kere göndermişim ama silmeyi başaramadım. Ben de Manisa’dayım deyip işe yarar hale getireyim bari.

Son düzenleme: