Öncelikle tüm GezenBilir üyelerine selamlarımı iletiyorum.Aranıza yeni katıldım ve Ankara'da ikamet ediyorum.Kamp hayatına yabancı değilim zira bu yıla kadar dağlarda kamp kuran bir ekibin üyesiyim.Artık çadırdan çekme karavana terfi ettim )) kabul etmek gerekir ki Çadır'ında ayrı bir keyfi vardır.Aslen Mengen'li olmamdan dolayı Bolu ve ilçelerini iyi bilirim.Sizlerden 2 konu hakkında yardım istiyorum. 2008 Erba yapımı 4.10 'luk bir karavana sahibim.Bu karavan için gölgelik olarak kullanabileceğim bir çadır yaptırmak istiyorum.Bu konuda bana ne tavsiye edersiniz.İmalatçı firma ile görüştüm.Bizde yok ama çadır diken firmalar yardımcı olur dediler.Birkaç çadırcı ile konuştum net birşey diyemediler...Karavanda çadır yeri için montajı yapılmış kornişler mevcut...Ankara'da bu işi yapabilecek birisi var mı ?
İkinci konu ise ,Karayolları yönetmeliğinin çeki demiri ile taşınabilecek karavanlar hakkındaki bilgilere nasıl ulaşabilirim ?Benim karavanım 704 kg.Bildiğiniz gibi 750 kg ye kadar ruhsat gerekmiyor...(faturası bende mevcuttur ) Bunu bilmeyen bir Trafik'çi çıkarsa bu mevzuatı ona nasıl izah edebilirim ?Kısaca bu mevzuatı yazılı basmam gerekiyor...Bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...Selamlar
İkinci konu ise ,Karayolları yönetmeliğinin çeki demiri ile taşınabilecek karavanlar hakkındaki bilgilere nasıl ulaşabilirim ?Benim karavanım 704 kg.Bildiğiniz gibi 750 kg ye kadar ruhsat gerekmiyor...(faturası bende mevcuttur ) Bunu bilmeyen bir Trafik'çi çıkarsa bu mevzuatı ona nasıl izah edebilirim ?Kısaca bu mevzuatı yazılı basmam gerekiyor...Bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...Selamlar