mahkum03 Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 Yer AFyOnKaRaHiSaRRR 2 Ara 2008 #1 Baharda çekilen bir resim Ayriyeten çok güzel piknik alanları war yazları herkezi bekleriz
AKPINAR07 GEZGİN ÇELEBİ Mesajlar 293 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 29 Ocak 2010 #2 Ynt: Çatağıl Köyü - Peri Bacaları, Ornaş 2005 yılında buraları gezdim. Çatağıl'a da gittim .Fakat Ornaş'ı bulamadım.Yanımda bilen birisi de yoktu. Tanıtım levhaları da yeterli olmayınca piknik alanında dinlendikten sonra geri döndük. Detaylı harita varsa koyarsanız sevinirim. iyi günler.
Ynt: Çatağıl Köyü - Peri Bacaları, Ornaş 2005 yılında buraları gezdim. Çatağıl'a da gittim .Fakat Ornaş'ı bulamadım.Yanımda bilen birisi de yoktu. Tanıtım levhaları da yeterli olmayınca piknik alanında dinlendikten sonra geri döndük. Detaylı harita varsa koyarsanız sevinirim. iyi günler.
lizz Kamp III Mesajlar 663 Tepkime Puanı 19 Yer Ankara 29 Mar 2010 #3 Ynt: Çatağıl Köyü - Peri Bacaları, Ornaş Ülkemizin yer yer birçok bölgesinde bu tür manzaralar ile karşılaşıyoruz hep.Sertavul Geçidi civarında da var bu tür güzel manzaralar...
Ynt: Çatağıl Köyü - Peri Bacaları, Ornaş Ülkemizin yer yer birçok bölgesinde bu tür manzaralar ile karşılaşıyoruz hep.Sertavul Geçidi civarında da var bu tür güzel manzaralar...
S SUVARİ Ziyaretçi 29 Mar 2010 #4 Ynt: Çatağıl Köyü - Peri Bacaları, Ornaş 03 Kardeşim ayrıntılı bir harita koyabilir misin? Ya da yolu kabaca olsa da anlatır mısın?
Ynt: Çatağıl Köyü - Peri Bacaları, Ornaş 03 Kardeşim ayrıntılı bir harita koyabilir misin? Ya da yolu kabaca olsa da anlatır mısın?