casio protrek 110-1vdr

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eren66 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,418

eren66

Ana Kamp
Marka: Casio
Model: PRG-110-1VDR
Silikon Kayış
Hardlex Kristal Cam
100 M. Su Geçrmezlik
Dijital Pusula ( Compass )
Yükseklik Ölçümü ( Altimetre )
Hava Basıncı Ölçümü ( Barometre )
Isı Ölçümü ( Termometre )
Güneş Enerjili Çalışma Sistemi ( Tough Solar )
Kronometre
Zamanlayıcı
Tam Otomatik Zemin Aydınlatma
Otomatik Zemin Aydınlatma
Dünya Saatleri
5 Ayrı Alarm Kurabilme
Dublex LCD Ekran
12 24 Formatı ( AM-PM )
Tam Otomatik Takvim

TÜRKÇE KULLANIM KLAVUZUYLA BİRLİKTE GÖNDERİLECEKTİR.

ÜRÜNÜMÜZ SIFIR VE ÜCRETSİZ KARGO İLE GÖNDERİLECEKTİR.

Fiyatımız GEZENBİLİR için 295 tl dir.

CASIO-PROTREK-110-1DR-SOLAR-TRIPLESENSOR-LATEST__39017502_0.jpg

Etiketler

Ynt: casio protrek 110-1vdr

şuan sadece elımde olanlar bunlar. ama isteyen arkadaslarımıza yardımcı oluruz.

sciencepeople' Alıntı:
Merhaba bende prg-130 veya prg-240 tough solar arıyorum.Varsa paylaşırmısıınız..?

prg 130 pek getirmiyoruz. ama istersenız prg 240'ın hangı modelı tam olarak yazarsanız yardımcı olabılırız

berkant68' Alıntı:
prg 500 Y yada G elinizde mevcutmu fiyat?

prg 500y yok ama prg 500 getirebiliriz.

prg 500 için 470 tl olur
söylediğim bütün modeller Türkçe kullanım klavuzlarıyla birlikte gönderilecektir.

sciencepeople' Alıntı:
Casio prg-240-8DR

tamam bir bakayım size dönerim ben.
arkadaslar birde şunu soyleyeyım. özelden mesaj gelıyor.ben burdan acıktan yazayım dedım. yurt dısından getiriyorum. kargolama süresi 15-20 gün sürebiliyor. şimdilik elımde prg200A ve prg 110 var.

sciencepeople' Alıntı:
ödeme seçenekleri nedir.?
[/size mesajla yollayacağımız hesaba havale yapıldıktan sonra saat kargo bilgileriyle birlikte gönderilecektir.
bize güvenebilirsiniz her türlü acık adres ve telefon numarası gönderilecektir

Bende bu saatten almayı düşünüyorum nasıl bağlantı kurarız ve size bu konuda güvenebilir miyiz?

fedex_114' Alıntı:
Bende bu saatten almayı düşünüyorum nasıl bağlantı kurarız ve size bu konuda güvenebilir miyiz?

merak etmeyın güvene bilirsiniz.size zaten gereklı bılgılerı verıyoruz. G.G. yerine buradan almak ıstersenız size ayrı bi indirim daha yapabılırız

Tamam zaten G.G dan konuşmuştuk casio protrek 110-1vdr modelini almak isterim en son kaç tl olur.

fedex_114' Alıntı:
Tamam zaten G.G dan konuşmuştuk casio protrek 110-1vdr modelini almak isterim en son kaç tl olur.

280 tl olur. kargo da bana aittir.mng kargoyla anlaşmalı göndermekteyim

Tamam ben havale yapabilirim iban numaranızı yollarsanız size yarın parayı yollarım. e-posta (fedex_114@hotmail.com)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.