KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
daha once sordm ama hicbi arkadas yanitlamadi..
uzun suredir arastiriyorum sizce caretta 1500 mu pi2010 mu ?
kullanilan urun ve kalite acisindan hangisi?
daha once sordm ama hicbi arkadas yanitlamadi..
uzun suredir arastiriyorum sizce caretta 1500 mu pi2010 mu ?
kullanilan urun ve kalite acisindan hangisi?
Bu tip karavanların daha çok dışında vakit geçireceğimizi düşünürsek bence caretta dır mutfağın kullanışı yan tarafına orjinal çadır ilave edilebilmesi gibi. Pino biraz daha yüksek mutfağı içinde ama bence ikiside sadece içinde yatmak için kullanılabilir.
tesekkurler bilgileriniz icin.acikcasi bnde oyle dusunuyorum.pi2010 un tekerlekleri geride oldugu icin arada baya bi bosluk oluyor sanirim arabayla buda engebeli yollarda bir darbe ve hasara meydan acar die dusunuyorum..
sağ olun size de hayırlı olsun ,elektrik tesisatını elden geçirdim soketli bağlantı yapmışlardı klemense çevirdim ,8 cm kadar yükselttim, alt kısma stepne yeri yaptım ,dahada yapacaklarım var
2015 agustosta 2014 model sıfır aldım fiyat pazarlıklı oldu yalıtımı çok iyi geldi bana ,ama siz çok soğuk havada kullanacaksanız ısıtıcı gerekir ,fiyatlar malum nette var
anladim hasan bey.ben 2014 model ikinci el alacagim.zaten biraz donanimlari var bende ekstra birseyler eklemek istiyorum.
bir sakincasi yoksa yarin telefonda gorusebilir miyiz numaranizi verir misiniz?