Caretta 1500 Mu Pi2010 Mu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yago Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,310

yago

Ana Kamp
daha once sordm ama hicbi arkadas yanitlamadi..
uzun suredir arastiriyorum sizce caretta 1500 mu pi2010 mu ?
kullanilan urun ve kalite acisindan hangisi?

Etiketler
daha once sordm ama hicbi arkadas yanitlamadi..
uzun suredir arastiriyorum sizce caretta 1500 mu pi2010 mu ?
kullanilan urun ve kalite acisindan hangisi?

Bu tip karavanların daha çok dışında vakit geçireceğimizi düşünürsek bence caretta dır mutfağın kullanışı yan tarafına orjinal çadır ilave edilebilmesi gibi. Pino biraz daha yüksek mutfağı içinde ama bence ikiside sadece içinde yatmak için kullanılabilir.

tesekkurler bilgileriniz icin.acikcasi bnde oyle dusunuyorum.pi2010 un tekerlekleri geride oldugu icin arada baya bi bosluk oluyor sanirim arabayla buda engebeli yollarda bir darbe ve hasara meydan acar die dusunuyorum..

merhabalar bende aynı ikilemi yaşamıştım araştırmalar sonucunda caretta 1500 aldım memmunum gayet güzel, bazı ilaveler yaptım

sağ olun size de hayırlı olsun ,elektrik tesisatını elden geçirdim soketli bağlantı yapmışlardı klemense çevirdim ,8 cm kadar yükselttim, alt kısma stepne yeri yaptım ,dahada yapacaklarım var

anladim kac model aldiniz peki ne kadara aldiniz?ben isitici koymayi dusunuyorum ama bulamadim uygun bir isitici.

2015 agustosta 2014 model sıfır aldım fiyat pazarlıklı oldu yalıtımı çok iyi geldi bana ,ama siz çok soğuk havada kullanacaksanız ısıtıcı gerekir ,fiyatlar malum nette var

anladim hasan bey.ben 2014 model ikinci el alacagim.zaten biraz donanimlari var bende ekstra birseyler eklemek istiyorum.
bir sakincasi yoksa yarin telefonda gorusebilir miyiz numaranizi verir misiniz?

suan musaitseniz arayabilirim isterseniz.yarin sabah gidip bakip alicam bende hayirlisiysa.

murat bey tesekkurler isitici icin..nereden temin edebilirim var mi bildiginiz biryer?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,668
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR