Çanta Önerileriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan william homeless Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,485

Etiketler
Ynt: Çanta Önerileriniz

lafuma'yı tavsiye ederim. Adrenalin outdoor'da kampanya indirim zamanlarına denk gelirseniz 200 liraya bile bulursunuz. ki ben sırtçantamı öyle aldım. (lafuma verdon 60lt yi 205 liraya aldım) mont blanc versiyonu şu aralar 260 lira.

Ferrino transalp 60 öneririm .Üst seviye bir çanta uzun süre kullanabileceğin sağlam dayanıklı .Ben eskitemedim ,tavsiye ederim .Burdan almıştım.www.bydoga.com

Deuter den şaşmayın .. Çanta çok onemli mutlaka deneyerek alın. Sırt yapınıza en uygununu seçin. ve biraz bütçenizi zorlayarak deuter alın. 15-20 kilo yükü 15-20 km bu çanta ile taşıyacaksınız.

sürekli bu kullanacaksan ve çabuk eskimesin,dayanıklı olsun diyorsan 60 lt ve üzerinde 280 tl minimum fiyatlardır.
kaliteli ortopedik yapıya sahip çantalar bu fiyatların üzerinde !..

bu durumda fenerpower'ın önerdiği çantayı incele ...
ama kalite fiyatı etkiler.bunuda unutma ...

marka ve model çok ama bu fiyatta fazla şansın yok ... en son önereceğim markalardan biri lafumadır !..
belki almışsındır çantayı ama almadıysan fiyatı biraz yükselt derim !..
kullanımı daha rahat ve sağlam çantaya biraz para feda edeceksin malesef :smiley: ;)

Merhaba Arkadaşlar;

Geçenlerde Havaalanın'da bir kamp çantası gördüm.

Omuz tarafındaki kollardan çantanın üst tarafına iple bağlantı yapılmış böylece çantanın dik olması sağlanmış.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

20 gün önce 70lt quechua marka çantayı aldım gayet güzel ve kullanışlı bir çanta, gocebe sanada bu çantayla özellikleri tamamen aynı ama 60 lt olanını öneriyorum.
benim aldığım http://www.decathlon.com.tr/Forclaz-70L-Easyfit-Doga-Yuruyus-Sirt-Cantasi-Yesil,PR-49671.html
önerdiğim 60 lt http://www.decathlon.com.tr/Forclaz-60L-Easyfit-Erkek-Doga-Yuruyus-Sirt-Cantasi-Kirmizi,PR-49667.html

Senin havaalanında gördüğün çanta da bu olabilir, çantayı takıop kolların altında bulunan turuncu ipleri tutup çektiğinde çanta sırtının yapısına göre dikleşiyor.

Son olarak verdiğim linkteki çanta stokta yok gözüküyor, bende çantayı alırken stokta yoktu aradım çantanın iki gün önce piyasaya çıktı nasıl olmaz fln diye biraz tartıştık sonra -- aa bir tane kalmış görmemişiz-- dediler stoğa koydular aldım ;)

üst çektirme bir çok modelde vardır !...
mesela ben salewa kullanıyorum ,ondada var :smiley:

bu arada,mağazaya git ve çantaları sırtına alarakta dene !...
o zaman kararların biraz daha farklı olabilir !..
nette gördüğn bir çantayı gözle gördüğünde beğenmeyebilirsin .
hepsinin sırta ve kalçaya oturuşu aynı değildir !..
farklı sistemler olabilir ...
boyuna ve kilona göre çantalar sorun yapabilir !...
o yüzden kıyafet dener gibi deneyeceksin çantayı !

Teşekkürler A dostlar

hayat pahalı değil, maaşımız az sadece...

Tavsiye ettiğiniz bu 60-70 litrelik çantalara fazla sıkıp tepiştirmeden neler sığdırabiliriz?

hfatih' Alıntı:
Tavsiye ettiğiniz bu 60-70 litrelik çantalara fazla sıkıp tepiştirmeden neler sığdırabiliriz?

Otostopla gezen bir arkadaşım bütün kamp malzemelerini, ilk yardım çantasını, mutfak malzeme ve gereçlerini, acil durum kitini yani kısacası aklına gelebilecek her ihtiyacını yetmezmiş gibi bir de laptopını 70+10 litrelik çantasına sığdırabiliyor.

Not: Yazdığım maddeler ana başlıktır altında bir çok eşya içermektedir.

bende 85 lik var çokda güzel olmayan ihtiyacımı karşılıyor çünkü içine tencere seti koyuyorum bide yanlarda cep olduğundan çorap iç çamaşır sığıyor bende link'e baktım çokta büyük değil...

Sanırım bu çantalar yürüyüş yapıp kücük pansiyonlarda kalmak için.

diğer türlü çadır mat uyku tulumu 1 pantolon 1 tshirt veya eşorfman vs.sığmaz

Merhaba arkadaşım uzun süreli ve profsyonel bir extreme çanta istiyor isen biraz söylediğin fiyatların üzerine çıkarak The North Face alabilirsin

Zaten Fiyatı beni caydırıyor.

Yoksa her türlü gideri var north face 'in

ah ah Hayat pahalı değil dostlar,Maaşımız az bizim maaşımız.

Ali Express'ten ya da E-Bay'den yani yurt dışından çanta alan oldu mu hiç ? İnternetten bakınıyorum da fiyatlar daha makul gözüküyor. Türkiye'de 400 TL olan bir çanta yabancı alışveriş sitelerinde 50 Dolar civarı. Bir tane sipariş etmeyi düşünüyorum ama gümrükten geçerken sıkıntı yaşar mı ?

Sanırım bu ve diğer liklerdeki çantalar belirttiğin fiyatlar arasında işini görecektir ( The North Face )

http://www.everestoutdoors.com/urun/the-north-face-alteo-50-sirt-cantasi_9973.aspx?CatId=286
290 TL - 50 L.

http://www.everestoutdoors.com/urun/the-north-face-terra-50-sirt-cantasi_14941.aspx?CatId=286
360 TL - 50 L.

DEUTER 50 + 10 - 353 TL.
http://www.everestoutdoors.com/urun/deuter-act-lite-50-10-sirt-cantasi--33750470----granit---siyah--470-_6579.aspx?CatId=286

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri