çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adalı17 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,341

Etiketler
Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

Merhaba,

Çanakkale de Suzuki servis yok. Güvendiğiniz bir ustadan da başka bir seçeneğiniz yok.

Merhaba arkadaşlar,
Eğer hepimiz toplanıp bir ustanın dükkanına gidip bütün tamir ve bakım işlerimizi aynı kişiye yaptırırsak hem bizim için hemde usta için iyi olur,
Bilen arkadaşlarımız tecrübelerini anlatır usta işini yapar adam gibi para kazanır.
Kalın sağlıcakla.

Forum üyelerinden bigalı nicki ile yazan arkadaşa özel mesajla sorabilirsiniz. Hafızam beni yanıltmıyorsa kendisi 2. Suzukisini kullanıyor.

Herkeze merhaba. bildiğim kadarıyla sanayiye askeriye tarafından giriş yaparsak 3. blok un başında halil usta var. eğer ismini doğru hatırlıyorsam. 3. bloktaki ilk dükkan. usta şu an kendiside suzuki biniyor.

Arkadaşlar, Tümer arkadaşımızı duydunuz değilmi?
Bakın biran önce bu buluşmayı gerçekleştirelim yoksa batanı olduğu yerde bırakır KAYA'yla çekmez.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Merhaba Arkadaşlar,
Adım Yahya.Ben de bir Suzuki sahibiyim.Çanakkale'de her nekadar yollarda muhtemelen görüşüyor olsak da hiç birinizle tanışma fırsatım olmadı.
Böyle bir tanışma organizasyonu olursa katılmak ve sizlerle tanışmak isterim.

Merhaba ÇANAKKALE de yaşayan arkadaşlar,
Ne zaman buluşuyoruz bakın havalarda güzelken biryerlerde buluşalım ne dersiniz,
Ben listeye başladım buluşma tarihini birlikte tespit ederiz.
Hadi arkadaşlar haber bekliyorum.
Sağlıkla kalın.

1= Niyazi UZUN ........... 960 TOKİ

Merhaba ÇANAKKALE de yaşayan arkadaşlar,
Ne zaman buluşuyoruz bakın havalarda güzelken biryerlerde buluşalım ne dersiniz,
Ben listeye başladım buluşma tarihini birlikte tespit ederiz.
Hadi arkadaşlar haber bekliyorum.
Sağlıkla kalın.

Merhabalar,
Niyazi Bey Çanakkale'deki Suzukiciler uzun yolda herhalde kimseden ses yok:smiley:

1= Niyazi UZUN ........... 960 TOKİ
2= Yahya YILDIRIM............Barbaros M. Aziziye Cd.

Merhaba arkadaşım,
Evet biz Çanakkale'liler olarak biraz sessiz gibiyiz,
Halbuki Çanakkale yedi düvelin dize getirildiği bir yer, 1915 senesinde dünyaya sesini duyurdu 2011 de bizler Çanakkale ye sesimizi duyuramıyoruz.
Suziki için ustası için Tümer bey var ondan öğrenebiliriz zaten kendisi servis olmadığını bildirmiş.
Sağlıkla kalın.

1= Niyazi UZUN ................ 960 TOKİ
2= Yahya YILDIRIM............Barbaros M. Aziziye Cd.
3= Tümer Çabuk...............Güzelyalı

Merhaba Tümer bey,
Trabzon'dan bugün geldim annemin bir sağlık sorunu vardı çok şükür halettik.
Dediğin gibi bu arkadaşlarımızı toplamak için ne yapsak bilmemki, fakat bir karar çıkartıp veya benzeri birşeymi yapsak ne dersiniz.
Sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri