Camper Dizaynım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barb_alone Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,706

barb_alone

SQ_for all
Yer
EdİrNe
Halen 4x4 bir panelvan veya minibüs arayışlarım devam ederken bazı zamanlarda eski tozlu projelerimi tekrar gündeme alıyorum

ekte daha önce land rover defender için yaptığım basit bir çizim var tabi feyz aldığım bir sürü kaynak var öncelikle burada karavanını kendi yapan abilerim den

eğer 4x4 bir minübüs tarzı araç bulamazsam yada kanunlar çerçevesinde dönüştüremez isem yılbaşı sonrası yapılacak tek proje defender üstüne yapılacak işlem kalıyor

yorumlarınızı bekliyorum

sketchup programını ilk kullanışım özür dilerim

Etiketler
Ynt: Camper Dizaynım

Yatak?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ynt: Camper Dizaynım

cahidim' Alıntı:
Yatak?

Sent from my iPhone using Tapatalk

becerebilirsek pop up tavan ile yatak işini çözmek düşünce olmaz ise 80x60 oturma grubu 80x195 yatak olabilir

tabi bu daha çok kendi kafamda tasarlayıp kasa imalatçısı birkaç firma ile görüşüp kasanın hafif imali konusunda fikir birliği yaptığımız ustalardan sonra şekillendi

kasamız aliminyum kıvırma saç şaseli olacak dış yüzey ctp kaplama olacak frigo kasalarda kullanılan çok hafif fakat izolasyonu sağlam malzeme aslında azalai firmasının yaptığı uygulamayı kopyalamak bu uygulamayı imalat yapan ama bu işi yapmayan birkaç firmadan sonra yapabilecek bir arkadaş bulunca şekillendi hala da şekillenmeye devam ediyor