Camlar Nasıl Cam Düğmesinden Tek Dokunuşla Açılır Veya Kapanır Hale Getirilebilir ???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomehmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,749
Ynt: Camlar Nasıl Cam Düğmesinden Tek Dokunuşla Açılır Veya Kapanır Hale Getirilebilir ???

Laser Magicwind cam açma modülü ile yapılmış uygulamalar var. Aynen yazarsanız Google'da firma bilgisine ulaşabilirsiniz. 4cam modülü için 25 + kdv gibi bir fiyat verdiler. Ama kabloları kestirmek istemiyorum. Soketli bir model araştırcam. Nissan QQ için soketli bir tip görmüştüm fırsat buşursam onu araştırcam.

Etiketler
Ynt: Camlar Nasıl Cam Düğmesinden Tek Dokunuşla Açılır Veya Kapanır Hale Getirilebilir ???

jeomehmet' Alıntı:
Laser Magicwind cam açma modülü ile yapılmış uygulamalar var. Aynen yazarsanız Google'da firma bilgisine ulaşabilirsiniz. 4cam modülü için 25 + kdv gibi bir fiyat verdiler. Ama kabloları kestirmek istemiyorum. Soketli bir model araştırcam. Nissan QQ için soketli bir tip görmüştüm fırsat buşursam onu araştırcam.
Soketlisi vardır belki ama renault grubunun soketine uyumlu olması zor bir ihtimal Lz de var bizim araca uyan soketlesi ama pahalı

iyide bunlardan piyasada çok var var ben araçın içerisinde tek dokunuşla aç kapat yapmak istiyorum bunlar sadece araçı terk ederken işe yarar

Tek dokunuşla aç kapa Üzerinde çalışıyorum. Modülleri aldım
tamamlayınca detay bilgi vermeye çalışcam.

inşallah iyi olur da bizde uygularız

Laser magicdoor s08 modül ile camlar dokunmatik olabiliyor. Her kapı için bir modül gerekiyor. Modül başı 60 tl ücret isteniyor. Biraz işi uzatarak hiç kablo kesmeden bağlantılarıda gerçekleşebiliyor. Ancak araç kilitlendiğinde camları kaldırma opsiyonu orjinal cam çalışmasına aykırı olduğu için kullanmadım.

troyexplorer' Alıntı:
Herhangi bir elektrikçiye gidin cam kaldırma düğmelerinin kabloları kesilip araya bir parça takılıyor , ama sıkıştığında geri dönme olayı yok bilgine o sadece orjinalden olanlarda olabiliyor
hayır yek dokunuş ben yaptırdım araya elini koyarsan duruyor

iPhone Tapatalk

JUNİOR' Alıntı:
hayır yek dokunuş ben yaptırdım araya elini koyarsan duruyor

iPhone Tapatalk
Arman abi araya elini değilde boğazını koy sonra sıkışınca dursun nefes alabiliyorsan problem yok hahahahhaha
Geri dönme olmayınca çoluk çocuk için sakat duruma dikkat çektim ayar etme beni

NERDE YAPTIRDIN ADRES VERİRSEN UGRAMAK İSTERİM TEŞEKKÜR

Modülleri temin edip kendim montajını yaptım. Google da modül ismini yazarsaniz dagıtıcı firmanın adresi ilk sırada geliyor zaten. Ben modulleri ankaradan onların yer gostermesi ile buldum. İsimleri reklam olmasın diye vermiyorum. Ankarada iseniz özelden yazarım.

Birde benden size bir cinlik önerisi. bu modüller uzaktan kumandalı. her modülün kendi kumandası var. kumandaları kapının koluna çift taraflı ban ile yapıştırırsanız camları kapıdan da kontrol edebilirsiniz. :smiley:

jeomehmet' Alıntı:
Birde benden size bir cinlik önerisi. bu modüller uzaktan kumandalı. her modülün kendi kumandası var. kumandaları kapının koluna çift taraflı ban ile yapıştırırsanız camları kapıdan da kontrol edebilirsiniz. :smiley:
Dostum senin araçta öngöğüslüğün üstünde sulu pusulada yapışıkmı :smiley:
Onları bilmem ama benim hiç tarzım değil sağa sola birşey yapıştırmak yaparsam orjinalini yaparım

Benim tarzıma görede kendi yaptığım herşey orjinaldir ve tektir. ben de yapıştırma uygulamadım ama Zevk meselesi. Fikirdi sadece.

merhaba,aracınızın camları için otomatik kapanma yapan servisler var,siz galiba Ankaradasınız,ben istanbulda racıma yaptırdım ,zaten camlar elektrikliydi yalnız kapanma ve açılma yaparken elimi üstünde tutuyordum açma*kapama düğmesiniz.yalnız ön şöför camı tek dokunuşla açılıp kapanıyordu,atoya alarm takan firmaya gittim diğer camlarıda aynı şekilde otomatik açılığp kapanan sistem yaptılar kablonun arasına bir devre benzeri parça taktılar bu ana kadar her şey iyiydi,sonrasında arabanın beyni bozuldu camı açarken ya farlarda yanıyordu yada korna çalıyordu ,veya arka cam da elektrikli açılıyordu o her cam düğmesine kim dokunursa hep açılıyordu sonunda o üç kapıya taktıkları parçayı bren çıkarıp kesilenkablaları bağladım da işler düzene girdi.
BU başıma geleni anlatayım dedim ama belkide bizim sistemi yapan usta belkide beceremedi,her arabada olmayabilir.
İşte böyle bunuda düşünün derim ,sorun soruşturun ,kolay gelsin.

necil' Alıntı:
merhaba,aracınızın camları için otomatik kapanma yapan servisler var,siz galiba Ankaradasınız,ben istanbulda racıma yaptırdım ,zaten camlar elektrikliydi yalnız kapanma ve açılma yaparken elimi üstünde tutuyordum açma*kapama düğmesiniz.yalnız ön şöför camı tek dokunuşla açılıp kapanıyordu,atoya alarm takan firmaya gittim diğer camlarıda aynı şekilde otomatik açılığp kapanan sistem yaptılar kablonun arasına bir devre benzeri parça taktılar bu ana kadar her şey iyiydi,sonrasında arabanın beyni bozuldu camı açarken ya farlarda yanıyordu yada korna çalıyordu ,veya arka cam da elektrikli açılıyordu o her cam düğmesine kim dokunursa hep açılıyordu sonunda o üç kapıya taktıkları parçayı bren çıkarıp kesilenkablaları bağladım da işler düzene girdi.
BU başıma geleni anlatayım dedim ama belkide bizim sistemi yapan usta belkide beceremedi,her arabada olmayabilir.
İşte böyle bunuda düşünün derim ,sorun soruşturun ,kolay gelsin.

Bilgilendirme için teşekkürler. Siz var olan sistemde oynama yaptırmışsınız. Maalesef Duster da sistem ( kara düzen ) veya bir beyin bağlantısı olmadığı için araba sisteminde bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. kaldı ki kendin takınca avantajı bu, sıkıntı çıkartırsa sökerim :smiley:

jeomehmet' Alıntı:
Bilgilendirme için teşekkürler. Siz var olan sistemde oynama yaptırmışsınız. Maalesef Duster da sistem ( kara düzen ) veya bir beyin bağlantısı olmadığı için araba sisteminde bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. kaldı ki kendin takınca avantajı bu, sıkıntı çıkartırsa sökerim :smiley:

Duster sahibi olan çok arkadaşım var onlarada sorayım ilginç bir deneme sonucu alırsam paylaşırım,siz de yaptıklarınızı anlatıp sonuçlarınıda açıklarsanız çok sevinirim.Kolay gelsin şimdiden.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR