Ynt: Çadırda Korunmak
keşke ülkemizin eğitim ve kültür düzeyi isveç,norveç gibi falan olsaydı,magandalık diye birşey bilmeseydik,görmeseydik,tüm toplumda doğa ve çevre bilinci olsa,güzel ülkemizin heryerlerinde insanlar doyasıya hiçbir çekincesi olmadan kamplar yapsa,bizde kampta 2 ayaklı mahlukatlardan nasıl korunacağımızı düşünmesek
aslında köyler bu açıdan çok güvenli,köylüler çok iyi niyetli ve yardımsever,onların hala çoğu saf ve temiz,kamp yapan birilerini gördükleri zaman ellerinden gelen konukseverliği ve sevgiyi gösteriyorlar
pislik şehirlerden fışkırıyor ve malesef bunlar sayı olarak toplumun önemli bir kısmını oluşturuyor
aslında son 20-30 yılın öncesinde türk halkının tamamına yakını mert,dürüst insanlardan oluşuyormuş,bunu babalarımız,dedelerimiz anlatıyor
onlar tükeniyor
madem öyle ailemizle doğada kamp yapacaksak,ya birkaç aile,içlerinde 3-4 erkek olacak şekilde gideceğiz,yada ruhsatlı bir av tüfeği yada tabanca alacağız
yıllardır dağda,taşta,ormanda kamplara giderim,zarar veren yabani hayvan görmedim,kampta yabani hayvanın zarar verdiği insan duymadım