KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba arkadaşlar,
Duyduk ki çadırda ısınma problemi çeken arkadaşlar varmış. Bunun önüne geçmek için bir iki çadır fikri paylaşacağım. işine gelmeyen olursa ateş ,uyku tulumu, cep sobası yapabilir. Takdiri değerli kamp sever arkadaşlara bırakıyorum. Gülümsemeniz eksik olmasın. Herkese iyi kamplar
Hayvan postunu mat olarak kullananları gördüm. Eskiden kurbanlıkların postlarını namazlık olarak saklardı bizimkiler. Sıkıştırılamadığı için pek tercih edilmiyor hayvan postu; ama merak da ediyorum soğuk havalarda matın üstüne güzel olur diye düşünüyorum ve denemek istiyorum bir gün.
Hayvan postunu mat olarak kullananları gördüm. Eskiden kurbanlıkların postlarını namazlık olarak saklardı bizimkiler. Sıkıştırılamadığı için pek tercih edilmiyor hayvan postu; ama merak da ediyorum soğuk havalarda matın üstüne güzel olur diye düşünüyorum ve denemek istiyorum bir gün.
hayvan postuna biraz karşı duruyorum, bakımıda pek kolay değildir sanırım. eskiden evet çok mükemmel bir kullanım alanı varmış konar göçerlikte. hayvanı canlı canlı taşımak lazım )